Tgrt Haber

Genç müzisyeni gözlerini kırpmadan öldürdüler: Nişanlısının kollarında can çekişti, o anlar kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Şubat 2024 13:26 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 14:24

İstanbul'da müzisyen Umut Emre Aytekin, iki kişinin tekme ve yumruklu saldırısına uğradı. 36 yaşındaki müzisyenin nişanlısının kollarında can çekiştiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul​ Güngören'de müzisyen​ Umut Emre Aytekin, nişanlısı Maria Zeppin ile birlikte kahve içmek için bir restorana gitti. Aytekin oturdukları restoranda yan masada bulunan Ceyhun T. (22) ve Hayrettin Ö. (23) ile tartışmaya başladı.

Müzisyen Aytekin, daha sonrasında kasaya yöneldiği sırada tartıştığı iki kişinin tekme ve yumruk saldırısına uğradı. Aytekin, aldığı darbeler sonucunda yere düştü. Kavgayı görenler hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

TÜM MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Aytekin, bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Aytekin, doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Genç müzisyeni gözlerini kırpmadan öldürdüler: Nişanlısının kollarında can çekişti, o anlar kamerada - 1. Resim

CAN ÇEKİŞTİĞİ ANLAR YÜREKLERİ DAĞLADI

Görüntüde; arkadan saldıran saldırganları Aytekin'i tekme ve yumruklarla dövdüğü, uzaklaşırken tekrar gelip başında beklediği görülüyor. Görüntülerde Aytekin'in nişanlısı kollarında can çekiştiği anlar da yürekleri dağladı.

Genç müzisyeni gözlerini kırpmadan öldürdüler: Nişanlısının kollarında can çekişti, o anlar kamerada - 2. Resim

TUTUKLANDILAR

Öte yandan gözaltına alınan şüpheliler, emniyette işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, kasten öldürme suçundan aynı gün sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Genç müzisyeni gözlerini kırpmadan öldürdüler: Nişanlısının kollarında can çekişti, o anlar kamerada - 3. Resim

MÜZİSYEN UMUT EMRE AYTEKİN KİMDİR?

36 yaşındaki müzisyen Umut Emre Aytekin, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu bir sanatçıydı. Askere yeni dönmüş olan Aytekin, nişanlısı Maria Zeppin ile evlilik hazırlıkları içindeydi. Ancak, iki kişi tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda Aytekin, hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...