Tgrt Haber

Gençler kız meselesi yüzünden birbirine girdi: 2 kişi bıçakla yaralandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ocak 2023 08:33 - Güncelleme : 08 Ocak 2023 08:38

Kocaeli’de kız meselesi yüzünden karşı karşıya gelen grup tekme tokat birbirine girdi. Polis ekipleri olaya kısa sürede müdahale ederken bıçaklı tartışmada 2 kişi yaralandı.

Kocaeli’nin İzmit​ ilçesinde meydana gelen olayda İzmit meydanında yürüyen E.Ç. ve E.Ö. yine meydan üzerinde duran bir Y.A. isimli şahıs ile yanındaki arkadaşları ile karşılaştı. E.Ç. eski kız arkadaşı ile konuştuğu gerekçesiyle Y.A. ile tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve taraflar yumruk ile birbirine girdi.

2 KİŞİ BIÇAKLA YARALANDI

Olay sırasında bölgeden çeken polis ekipleri tarafları durdurdu. Yunus ekiplerinin incelemesi sonrası yapılan üst aramasında E.Ç. ve E.Ö. şikayetçi olmamaları üzerine meydandan ayrıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra meydanın 200 metre ilerisinde bulunan Şehit Fahrettin Mutaf parkında tekrar karşı karşıya gelen grup kavga​ etmeye başladı. Kavga esnasında E.Ç. ve E.Ö. bıçakla yaralandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...