Tgrt Haber

Adana'da feci kaza! Gençlerin bulunduğu otomobil takla attı: 1 ölü, 2 yaralı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Aralık 2022 10:16 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 10:56
Adana'da feci kaza! Gençlerin bulunduğu otomobil takla attı: 1 ölü, 2 yaralı var

Adana'da 3 gencin bulunduğu otomobil yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Takla atan araçtaki bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Adana​'nın Ceyhan​ ilçesinde feci bir trafik kazası​ meydana geldi. 3 gencin bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak tarlaya yuvarlandı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Kadirli​ ilçesine doğru seyir halinde olan sürücüsü tespit edilemeyen otomobil, Ceyhan ilçesine bağlı Mercimek Mahallesi'nde yoldan savruldu. Takla atarak yol kenarındaki tarlaya uçan otomobilin kaza yaptığını gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yapan otomobil içerisinde sıkışanFırat Yılmaz (22), Mustafa T. (28) ve Eslem Ç. (18) isimli üç genç çevrede bulunanların yardımıyla araçtan çıkartıldı.

1'İ ÖLDÜ, 2'Sİ AĞIR YARALI

Kazada ağır yaralanan gençler ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Fırat Yılmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tedavisi süren diğer iki yaralının hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Adana'da feci kaza! Gençlerin bulunduğu otomobil takla attı: 1 ölü, 2 yaralı var
22 yaşındaki Fırat Yılmaz hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...