Tgrt Haber

Denizli'de geri dönüşüm tesisi alevlere teslim oldu: Gökyüzünü kara dumanlar kapladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Temmuz 2023 13:30 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 17:32

Denizli'de geri dönüşüme gidecek atık malzemelerin depolandığı tesiste çıkan yangın, ekiplerin 4 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı. Yangına müdahale ederken dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan iyi itfaiye erinin ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Denizli​'nin Merkezefendi​ ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde öğle saatlerine doğru yangın​ çıktı. İhbar sonrasında olay yerine polis, sağlık ekipleri ve çok sayıda itfaiye​ sevk edildi. 

İçerisinde kimyasal atıkların da bulunduğu deponun çevresindeki yollar polis ekiplerince trafiğe kapatılırken çevre fabrikalar da yangının sıçrama ihtimaline karşı tahliye edildi.

4 SAAT SONRA KONTROL ALTINDA

Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin 32 araç ve 100 itfaiye eriyle müdahale ettiği yangında, zaman zaman ufak çaplı patlamalar da meydana geldi. Ekiplerin titiz müdahalesiyle yangın 4 saat sonrasında kontrol altına alındı.

Denizli'de geri dönüşüm tesisi alevlere teslim oldu: Gökyüzünü kara dumanlar kapladı

Denizli'de geri dönüşüm tesisi alevlere teslim oldu: Gökyüzünü kara dumanlar kapladı

Yangına müdahale sırasında dumandan etkilenen 2 itfaiye personeli, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tedavileri süren itfaiyecilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, alevlere teslim olan tesiste büyük maddi hasar oluştu. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...