Tgrt Haber

Giresun'da sel felaketi! Karayolu ulaşıma kapandı, bir ev yan yattı

Editör: Merve Yaz / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Temmuz 2024 09:45 - Güncelleme : 20 Temmuz 2024 10:18

Giresun’da dün akşam saatlerinde başlayan ve gece şiddetini artıran yağış, kent merkezi başta olmak üzere Tirebolu, Espiye ve Doğankent ilçelerinde sele neden oldu. Yaşanan sel ve heyelanlar sonrasında Tirebolu’da bir ev yan yattı. İlçede 4 ev de tedbir amaçlı olarak boşaltıldı.

Giresun'da sağanak nedeniyle bir ev yan yattı, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Sağanak yağış, saat 21.20’den itibaren il merkezinin iç kesimleri, Tirebolu, Espiye ve Doğankent ilçelerinde aşırı yağışlar neticesinde sel ve heyelan olayları meydana geldi.

Giresun'da sel felaketi! Karayolu ulaşıma kapandı, bir ev yan yattı - 1. Resim

Kentte etkili olan yağış nedeniyle Tirebolu ilçesinin Halaçlı köyünde yan yatan iki katlı evin bir bölümü çöktü. Evin içerisinde kimsenin olmadığı öğrenildi.

Sel felaketi nedeniyle köprülerde hasar oluştu, çok sayıda bölgede küçük çaplı sel yaşandı.

Giresun'da sel felaketi! Karayolu ulaşıma kapandı, bir ev yan yattı - 2. Resim

ULAŞIM TEK ŞERİTTEN SAĞLANIYOR

Espiye ilçesinin Merkez Mahallesi Odadüzü mevkisi ile Cevdet Sunay Caddesi'ndeki bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Belediye ekipleri suların tahliyesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Giresun'da sel felaketi! Karayolu ulaşıma kapandı, bir ev yan yattı - 3. Resim

Toprak kaymaları nedeniyle ulaşıma kapanan Tirebolu-Doğankent kara yolunda ise trafik akışı Doğankent yönünden tek şeritten sağlanmaya başlandı.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ YOLLAR KAPANDI

Karadeniz Sahil Yolu'nun Keşap ve Espiye ilçeleri arasındaki bazı bölgelerde rüzgar ve yağışın etkisiyle ağaçlar yola devrildi.

Karayolları ekipleri devrilen ağaçları kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...