Tgrt Haber

Çanakkale’de yarınki Gökçeada seferlerine fırtına engeli

07 Şubat 2022 16:40

Kuzey Ege bölgesinde akşam saatlerinden itibaren fırtına beklendiği belirtildi. Çanakkale'de, Gökçeada'ya yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Kabatepe-Gökçeada hattındaki tüm feribot seferleri iptal oldu

Marmara, Kıyı ve Kuzey Ege, Doğu Akdeniz ile Antalya, Isparta, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yapılan son değerlendirmelere göre; sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nce Kuzey ve Güney Ege Denizi'nde akşam saatlerinden itibaren fırtına beklendiği belirtildi.

Çanakkale Boğazı ve adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş., yarın Kuzey Ege'deki hava muhalefeti sebebiyle Kabatepe-Gökçeada hattındaki tüm feribot seferlerinin iptal ettiğini duyurdu.

GESTAŞ A.Ş.’DEN AÇIKLAMA

GESTAŞ A.Ş.’den yapılan açıklamada, “Yarın, Kabatepe-Gökçeada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı yapılması planlanan tarifeli tüm seferlerimiz iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...