Tgrt Haber

Gökçeada'da deprem! AFAD verileri açıkladı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
26 Haziran 2024 23:03 - Güncelleme : 26 Haziran 2024 23:32
Gökçeada'da deprem! AFAD verileri açıkladı

Son dakika haberi... AFAD Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem yerin 15 kilometre altında gerçekleşti.

Çanakkale'nin Gökçeada açıklarında hissedilen bir deprem meydana geldi. Korkutan depreme dair detaylar da netleşti. Son dakika deprem, Çanakkale'de deprem başlıklarıyla aratılan konuya dair açıklama geldi. AFAD ve Kandili Rasathanesi tarafından depremin Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde ve depremin 4.4 büyüklüğünde olduğu açıklandı. Deprem, vatandaşların telefonlarına da deprem olmadan 10 saniye önce 'Çanakkale'de son dakika deprem' uyarısı olarak gönderildi. 

ÇANAKKALE SON DAKİKA DEPREM!

Vatandaşlar tarafından hissedilen ancak şiddeti 4.4 olan deprem paniğe neden oldu. İlk etapta sosyal medyada yayılan depreme dair Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıklama yaptı. Her iki veride de depremin büyüklüğü 4.4 olarak açıklandı. Valilik, Belediye tarafından da henüz bir açıklama yapılmadı. 

Son dakika: Çanakkale'de korkutan deprem! Çevre illerde hissedildi AFAD'tan açıklama bekleniyor - 1. Resim

ÇANAKKALE GÖKÇEADA'DA MEYDANA GELEN DEPREM KAÇ ŞİDDETİNDE?

Merkez üssü Gökçeada olan deprem çevre illerde de hissedildi. Yerin kaç 16 kilometre altındaki depreme dair AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı. Kandilli'ye göre deprem yerin 6 kilometre altında gerçekleşti. 

Çanakkale'de meydana gelen son dakika depremine dair tüm detaylar içerimizde olacak...

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...