Tgrt Haber

Gökhan Töre'yi vuran kişinin kimliği belli oldu

22 Nisan 2014 13:53
Gökhan Töre'yi vuran kişinin kimliği belli oldu

Beşiktaşlı oyuncu Gökhan Töre'yi vuran kişinin kimliği tespit edildi.

Polis ekipleri, işadamı olduğu öğrenilen K.B.'nin yakalanması için çalışmalara başladı. Esentepe'deki bir gece kulübünde sabaha karşı sevgilisine kızıp havaya ateş açarak, Beşiktaşlı milli futbolcu Gökhan Töre ile yanında bulunan 5 kişiyi yaralayan zanlının kimliği belirlendi.
İŞADAMI ÇIKTI
Polis ekipleri, gece kulübünün güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, saldırganın işadamı K.B olduğunu tespit etti. Asayiş Şubesi ekipleri, K.B.'nin şoförü ile yanında çalışan kişilerin ifadesine başvurdu. Olayın ardından kaçan işadamı K.B.'nin yakalanması için de ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Silahlı saldırıya uğrayan Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre’nin olay anında yanında olan arkadaşı Mahir Aslan tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Bacağından kurşunla yaralanan Mahir Aslan, “Gece Gökhan ağabeyle eğlenmek için dışarı çıktık. Gittiğimiz mekanda farklı locada birisi bir anda silah sıkmaya başladı. Nedenini bilmiyorum. Bu sırada biz farklı bir locadaydık. Ben de bacağımdan yaralandım. Gökhan ağabey de omzundan yaralandı. Çıkmadan önce Gökhan ağabey yanına uğradım. Durumu gayet iyi” dedi. Aslan'ın ayakta durmakta güçlük çektiği ve pantolonunda kan lekesi olduğu gözlendi.
GÖKHAN TÖRE AMELİYAT OLDU
Ligde oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçının ardından gittikleri eğlence mekanında çıkan olayda omzuna isabet eden kurşunla yaralanan Gökhan Töre, ameliyat oldu. Akşam saatlerinde gerçekleşen ameliyatta Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık'da hazır bulundu. Siyah-beyazlı futbolcunun Çarşamba sabahı hastaneden taburcu edileceği duyuruldu.
Gökhan Töre’nin tedavi gördüğü hastaneye Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ziyarete geldi. Töre’yi ziyaret eden Sarıgül “Gökhan kardeşimizin durumu çok iyi. Biraz sonra ameliyata girecek. Sayın Ünal Aysal başta olmak üzere Galatasaray camiasının kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettik. Kendisinden aldığımız bilgiye göre, 20’ye yakın sporcu arkadaşıyla birlikte eğlenirken olay meydana gelmiş. Doktor çok kısa bir operasyon geçireceğini söyledi” dedi. Siyah-beyazlı kulubün resmi internet sitesinden Gökhan Töre'nin sağlık durumu hakkında şu bilgilendirme yapıldı.
AHMET KAVALCI: VURAN ŞAHIS TESPİT EDİLDİ
Beşiktaş Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Kavalcı ile Futbol Genel Direktörü Önder Özen, silahla yaralanan futbolcu Gökhan Töre’nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Kavalcı ve Özen, Gökhan Töreni’nin durumunun iyi olduğunu, bugün geçireceği operasyonun ardından yarın taburcu olacağını belirtti. Beşiktaş Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Kavalcı ile Futbol Genel Direktörü Önder Özen, gittiği eğlence kulübünde silahla yaralanan Gökhan Töre’nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Ahmet Kavalcı,Gökhan Töreni’nin sporcu arkadaşlarıyla gittiği eğlence merkezinde kendisinin dahil olmadığı bir olayda silahla yaralandığını söyledi. Olay hakkında detaylı bilgi aktaran Kavalcı, eğlence merkezindeki bir şahsın kız arkadaşına silahla ateş ettikten sonra havaya ateş ettiğini, seken kurşunlardan birinin de Gökhan Töre’nin sağ omzuna isabet ettiğini belirtti. Olayın tamamen tesadüf olduğunu ifade eden Kavalcı, Gökhan Töre’nin ameliyata alınacağını ve yarın da taburcu olacağını kaydetti. Kavalcı, Töre’nin herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisini verdi.
Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen de sabaha karşı 05.12’de Gökhan Töre’nin kendisini aradığını, elinde bir sıkıntı olduğunu söyleyerek hangi hastaneye gidebileceğini sorduğunu aktardı. Yerini öğrendikten sonra Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi’ne gidebileceğini söylediğini belirten Özen kendisinin de aynı hastaneye gittiğini dile getirdi. Başka sporcuların da aynı olayda hafif yaralandığı bilgisini veren Özen, oradaki ilk müdahalenin ardından polislerin Töre’nin ifadesini aldığını açıkladı. Daha sonra oyuncunun geçireceği operasyon sebebiyle Çağlayan Florence Nigtingale Hastanesi’ne sevk edildiğini bildirdi. Buradaki kontrolünün ardından operasyona karar verildiğini kaydeden Önder Özen, omzunun üst bölgesinde seken kurşunun içeriye girdiğinin saptandığını söyledi.
Olayın meydana geldiği eğlence merkezinde spor camiasından yaklaşık 20 kişinin bulunduğunu belirten Özen, olayda 6 kişinin yaralandığı bilgisini paylaştı. Gökhan Töre’nin yaralanmasının tamamen tesadüf olduğunu savunan Özen, Töre’nin eğlence merkezine kendisinin bilgisi dışında gittiğini açıkladı. Töre'nin bir hafta içinde antrenmanlara başlamasını umduğunu dile getiren Özen, profesyonel bir futbolcunun o geceyi evde geçirmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Özen, Can İpekçi’nin de Töre ile birlikte aynı eğlence merkezinde olduğunu, kulüp doktorunu ise kendisini arayarak Töre’nin yanına gitmesini istediğini belirtti. Törenin tedavi gördüğü hastanenin yetkililerinin de operasyon sonrası Gökhan Töre’nin durumuna ilişkin açıklama yapması bekleniyor.
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA: "Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır. Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır."
GÖKHAN'A 3 KURŞUN SIKILDI
Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'ye 3 kurşun sıkıldı... Biri sol omzunu sıyırdı, diğeri sağ omzuna arkadan saplandı. Diğer kurşun ise koştuğu için boşa gitti.
OLAYIN NEDENİ: KISKANÇLIK KURŞUNU
Beşiktaş - Fenerbahçe maçı sonrasında Gayrettepe'de bir barda eğlenmeye giden Gökhan Töre kıskançlık kurşununa hedef oldu. Görgü tanıkların ifadesine göre barda eğlenirken bir bayanın erkek arkadaşına "Şu kızıl kafalı adam beni kesiyor. Ben rahatsız oldum" demesi üzerine kadının erkek arkadaşı silahını çekerek ateş etmeye çalıştı. Bar içinde yaşanan kovalamaca sonucunda sırtından yaralanan Gökhan Töre hastaneye kaldırıldı.
İşte vurulan diğer isimler
Takım arkadaşları ile birlikte bir gece kulübünde yaralanan Gökhan Töre ile birlikte 5 kişinin yaralandığı açıklandı.  Yaralananların arasında Beşiktaş İletişim Komitesi Sorumlusu Can İpekçi ve Kayserisporlu futbolcu Taner Yalçın'ın da olduğu öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...