Tgrt Haber

Google'dan Soma faciası için siyah kurdele

14 May 2014 21:29
Google'dan Soma faciası için siyah kurdele

Soma'da yaşanan ve yüzlerce işçinin ölümüyle sonuçlanan facia ile ilgili olarak tüm dünyadan taziye mesajları ve sosyal mesajlar gelmeye devam ediyor.

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını "karbonmonoksit gazı zehirlenmesi" sonucu kaybeden maden işçileri ve yaralılar için sosyal mesajlar gelmeye devam ediyor. Türkiye'de 3 günlük ulusal yas ilan edilirken, Türkiye'ye destek olmak için Küba, Bolivya ve Venezuela'da da madenciler iş bırakma kararı aldı ve 3 günlük yas ilan ettiler. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı son olarak yaptığı açıklamada ölü sayısının 245'e yükseldiğini açıkladı. Dünyanın bir çok yerinden Türkiye'ye taziye mesajları da yağmaya devam ederken Google'da Soma faciasına kayıtsız kalmadı. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in haberine göre, Google bugüne kadar önemli günler, kişiler ve anma günleri için Türkiye anasayfasına çeşitli logolar koymuştu. Google Türkiye'de yaşanan maden faciasına da kayıtsız kalmadı ve anasayfa da yer alan arama bölümünün hemen altına siyah bir kurdele iliştirerek Türkiye'nin acısına ortak olduğunu gösterdi. Mouse imlecini siyah kuredelinin üstüne götürdüğünüzde ise 'Hepimizin başı sağolsun' yazısı görülüyor. TGRT Haber / Semih Bişkin
Google'dan Soma faciası için siyah kurdele 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...