Tgrt Haber

Görenler gözlerine inanamadı! Hurda yığınına dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ekim 2023 12:06 - Güncelleme : 18 Ekim 2023 12:07
Görenler gözlerine inanamadı! Hurda yığınına dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Çorum'da bir otomobilin kamyona çarparak takla attığı kazada, otomobil sürücüsü demir yığınına dönen araçtan hafif yaralı olarak çıktı. Ölümün eşiğinden dönen sürücü hastanede tedavi altına alındı.

Çorum​'da facianın eşiğinden dönülen bir kaza​ meydana geldi. Bir otomobil​, kamyona çarptıktan sonra defalarca takla attı. Araç sürücüsü ise hurdaya dönen otomobilden burnu bile kanamadan çıktı.  

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, kaza Sungurlu-Çorum yolunda yaşandı. Sungurlu​'dan Çorum'a hareket etmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 BLP 518 plakalı otomobil, Alaca kavşağı civarında Ceylani K. idaresindeki 19 ABE 639 plakalı kamyona şiddetli şekilde çarptı. 

Görenler gözlerine inanamadı! Hurda yığınına dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı

OTOMOBİL DEMİR YIĞININA DÖNDÜ

Çarpmanın etkisiyle defalarca takla atan otomobil adeta demir yığınına döndü. Sürücü ise kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla atlattı. Yaralanan sürücü, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Otomobil sürücüsü tedavi altına alınırken kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...