Tgrt Haber

Görüntüler Titanik'i aratmadı: Bebek’teki iskelenin çöküşü kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Temmuz 2023 09:47 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 09:57

İBB'nin iki kez mühürlenmesine rağmen el değiştirerek büyütülen iskelenin çöktüğü anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Denize düşen vatandaşların çırpınışları ve tırmanmaya çalışmaları Titanik'i aratmadı.

İstanbulBeşiktaş​'ta geçtiğimiz aralık ayında yaşanan olayda sahilin iç kısmında kalan bir restoranın önündeki iskele, ağırlığı kaldıramayarak üstündeki vatandaşlarla birlikte çökmüştü.

25 KİŞİ SUYA DÜŞMÜŞTÜ

Çevredekiler suya düşenleri kurtarmaya çalışırken, haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Yaralanan 4 kişi, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmıştı.

İBB, İKİ KEZ MÜHÜRLEDİĞİNİ AÇIKLADI

Olayın ardından İBB tarafından yapılan açıklamada, “Arnavutköy'deki iskelesi çöken restoran​, geçtiğimiz ekim ayında el değiştirdi, yeni sahipleri tadilat yapmaya başladı. Tadilat çalışmaları sırasında yapıda iki kez aykırılık tespiti yapıldı ve restoran mühürlendi. Tescilli olan yapı, aykırılığı restoran tarafından gidereceği söylenmesine rağmen mühür bozularak, aykırılığı büyüterek devam etti" ifadelerine yer verilmişti.

İSKELENİN ÇÖKÜŞÜ KAMERADA

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan haberde, yaşanan o dehşet anlarının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktığı aktarıldı. Bazı müşteriler can havliyle çırpınırken, bazıları da restorana tırmanmaya çalışıyor. Olayda yaşananlar ise Titanik filmini aratmıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...