Tgrt Haber

Naci Görür'den dikkat çeken çıkış: Bu daha fazla ölüm getirir

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Haziran 2023 21:02 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 21:47
Naci Görür'den dikkat çeken çıkış: Bu daha fazla ölüm getirir

Açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, bazı ilçelerin il olacağına ilişkin gündemde olan iddialara atıfta bulundu. Görür, "Daha fazla kent; daha fazla nüfus, daha fazla yapı ve depremde daha fazla insan kaybı" dedi.

Deprem​ tahminleriyle dikkatleri üzerine çeken ve yaptığı her açıklamayla gündemdeki yerini alan Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşımda, bazı ilçelerin il olacağına ilişkin gündemde olan iddialara atıfta bulundu.

"100 il 1000 ilçe olalım diye bir muhalefet partisi kampanya yapıyor, İktidarın da onu desteklediği söyleniyor" diye cümlelerine başlayan Görür, en son 50 binden fazla vatandaşın hayatını kaybettiği deprem ülkesinde 'Tüm kentlerimizin deprem dirençli olmasını istiyoruz' diye bir hareket başlatılmıyor?' sorusunu yöneltti.

"DEPREMDE İNSANIMIZ ÖLMESİN'İ TALEP ET"

Açıklamalarına devam eden Görür, "Daha fazla kent; daha fazla nüfus, daha fazla yapı ve depremde daha fazla insan kaybı demek değil mi? Buna prim verme ey halkım! 'Depremde insanımız ölmesin'i talep et" ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/nacigorur/status/1670468344003084288

19 İLÇENİN DAHA İL OLACAĞI SİNYALİ VERİLMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşurken "Yeni yüzyılda, 100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür" sözleriyle 19 ilçenin daha il olabileceğinin sinyalini vermişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nimet 18 Haziran 2023 22:01

İyi günler hocam ben hataydan yazıyoru bir depremzede olarak bizler çok korkuyoruz her gün haberlerden büyük bir deprem daha olacağını yazıyorlar ne kadarı dogru

Sonraki Haber Yükleniyor...