Tgrt Haber

Son dakika! Kahramanmaraş'taki deprem sonrası gözaltına alınan 6 müteahhitten 3'ü tutuklandı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
21 Şubat 2023 21:22 - Güncelleme : 21 Şubat 2023 21:49
Son dakika! Kahramanmaraş'taki deprem sonrası gözaltına alınan 6 müteahhitten 3'ü tutuklandı

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık büyük depremlerden sonra yıkılan binalara ilişkin İstanbul'da gözaltına alınan 6 müteahhitten 3'ü tutuklandı.

Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında yıkılan binalarla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü​ Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep ve Malatya cumhuriyet başsavcılıkları tarafından başlatılan soruşturmalar kapsamında 6 müteahhidi İstanbul'da gözaltına aldı. 

3 KİŞİYE YURT DIŞINA ÇIKMA YASAĞI 

Depremde yıkılan Doğansoy Apartmanı'nın müteahhidi V.R.Ö, Şadoğlu Apartmanı'nın müteahhidi N.H, Serap Apartmanı'nın müteahhidi R.Ö, Zorlu Apartmanı'nın müteahhidi N.G, Bahçelioğlu Apartmanı'nın müteahhidi A.K. ve Mazıcı Apartmanı'nın müteahhidi M.D, emniyetteki işlemlerinin ardındanadliyeye sevk edildi.

Müteahhitlerden V.R.Ö, N.H. ve R.Ö tutuklanırken, N.G, A.K. ve M.D yurt dışına çıkış yasağı ve belirli aralıklarla emniyet birimlerine imza vermeyi içeren adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...