Tgrt Haber

Gözü dönmüş veliden hamile öğretmene saldırı! Düşük riski devam diyor, okula gidemiyor

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
18 Aralık 2023 18:30 - Güncelleme : 18 Aralık 2023 18:47
Gözü dönmüş veliden hamile öğretmene saldırı! Düşük riski devam diyor, okula gidemiyor

İstanbul Başakşehir'de çocuğunu sınıfa kadar götürmek isteyen veliye güvenlikler izin vermedi. Duruma sinirlenen veli, önce güvenlikleri tartakladı ardından hamile öğretmene şiddet uyguladı. Saldırgan adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken düşük riski olan öğretmen ise günlerdir okula dönemedi. 

İstanbul Başakşehir​'de bir veli​, çocuğunu sınıfına kadar bırakmak istedi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yönetmeliğine göre aykırı bulunan bu istek okulun güvenlikleri tarafından engellendi. 

HAMİLE ÖĞRETMENE SALDIRDI 

13 Aralık tarihinde meydana gelen olayda, okula öğretmen tarafından alınmadığını öne süren gözü dönen veli, öğretmene saldırıp hakaret etti. 

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN BURNUNU KIRDI

NTV'den Beyzanur Özer'in haberine göre, Saldırgan, kendisini durdurmak isteyen güvenlik görevlisinin de burnunu kırdı.

DÜŞÜK RİSKİ DEVAM EDİYOR 

3 aylık hamile olduğu öğrenilen öğretmen Esin Çabuk, düşük riski nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Günlerdir okula gidemeyen öğretmen acımasız saldırgan hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

SERBEST BIRAKILDI 

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan saldırgan veli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...