Tgrt Haber

Gri kategoride aranan terörist teslim oldu! Evlat nöbetinde 39.buluşma

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
21 Kasım 2022 08:15 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 08:20
Gri kategoride aranan terörist teslim oldu! Evlat nöbetinde 39.buluşma

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı terör örgütü PKK’dan kaçarak Türkiye’ye giren ve gri kategoride aranan teröristin teslim olduğunu duyurdu. Teslim olan teröristin ailesinin Diyarbakır’da devam eden evlat nöbetinde bulunduğu belirlendi.

Türkiye’nin terörle mücadelesi kararlılıkla sürüyor. Gerek operasyon gerek ise ikna yöntemi ile terör örgütü PKK’da çözülmeleri sürerken ikna neticesinde bir terörist daha teslim oldu. Gri kategoride aranan terörist Jandarma​ Genel Komutanlığı veEmniyet​ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ikna çalışmaları neticesinde terör örgütünden kaçarak Türkiye’ye girdi. Güvenlik güçlerine teslim olan teröristin gri kategoride arandığı belirlenirken ayrıca ailesinin de Diyarbakır’da devam eden evlat nöbetinde bulunduğu belirlendi.

EVLAT NÖBETİNDE 39.BULUŞMA

Teslim olan örgüt mensubu ile birlikte Evlat Nöbetinde 39. buluşma gerçekleşecek olurken, ikna çalışmaları sonucunda; 2022 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı da 109'a yükseldi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...