Tgrt Haber

Günlerdir aranan yaşlı kadından acı haber: Tarlada donmuş halde bulundu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Aralık 2022 11:36 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 11:50

Sivas’ta 4 gündür kendisinden haber alınamayan alzheimer hastası 75 yaşındaki Fatma Fidan'dan acı haber geldi. Kadın, kaybolduğu düşünülen yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta tarlada donmuş halde bulundu.

Sivas​'ın Ulaş ilçesinde dört gün önce evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 75 yaşındaki alzheimer​ hastası Fatma Fidan'dan acı haber geldi. AFAD, polis ekipleri, Sivas Jandarma Bölük Komutanlığına bağlı komandolar tarafından günlerdir aranan kadın, kaybolduğu yerden 5 kilometre uzaklıkta bir tarlada bulundu. Fidan’ın ilçeden uzaklaşarak kırsalda kaybolduğu ve donarak öldüğü tahmin ediliyor. Fidan’ın kesin ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için inceleme başlatıldı.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşlı kadın kaybolmadan önce ilçe merkezinde bulunan bir güvenlik kamerası tarafından son kez görüntülendi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde kadının elinde bastonla yürüdüğü görüldü. Bu görüntüler kaybolmasından önce Fidan'a ait kaydedilen son görüntüler oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...