Tgrt Haber

Günlerdir kayıp olan yaşlı adamdan acı haber: Yakınları gözyaşlarına boğuldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 May 2023 20:12 - Güncelleme : 07 May 2023 20:23
Günlerdir kayıp olan yaşlı adamdan acı haber: Yakınları gözyaşlarına boğuldu

Kocaeli'de 4 gündür kayıp olan 90 yaşındaki yaşlı adamın cansız bedeni, ormanlık alanda bulundu. Yaşlı adamın acı haberinin alan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Kocaeli​'nin Derince​ ilçesinde 3 Mayıs Çarşamba gününden bu yana kayıp​ olarak aranan 90 yaşındaki Mehmet Deniz'in ormanlık alanda cansız bedeni bulundu.

UMKE VE AFAD EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Polis ekiplerinin dronla tespitinin ardından cenazenin dik ve engebeli bir arazide bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine olay yerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri, yaşlı adamın cenazesini çıkarabilmek için uzun süre uğraştı. Arama kurtarma ekiplerine dronla da destek verildi.

Günlerdir kayıp olan yaşlı adamdan acı haber: Yakınları gözyaşlarına boğuldu

3 SAATİN ARDINDAN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Ekipler, cenazeye ulaşabilmek için kurtarma çalışmasına engel olacak ağaç dallarını kesti. Yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından halatlarla istasyon kurularak cenaze bulunduğu engebeli araziden çıkarıldı. Mehmet Deniz'in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...