Tgrt Haber

Güzergah beğenmeyen taksiciden pişkin sözler: Zaten şurası, 5 dakikada gidersin

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
09 Ağustos 2023 18:50 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 19:15

İstanbul'da güzergah beğenmeyen bir taksinin, aracına müşteri gibi binmek isteyen polis memuruna kullandığı pişkin sözler kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul​'da vatandaşların taksi​ cilesi bitmek bitmiyor... Son yıllarda taksi bulmak neredeyse imkansız hale gelirken, taksicilerin güzergah beğenmemesi ve yolculara olan davranışları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Polis ekipleri, Taksim​'de taksi şoförlerinin kısa mesafe yolcu/turist seçmesi veya taksimetre açmaması gibi şikayetler üzerine denetim gerçekleştirdi.

Sivil trafik polisleri, taksilere yolcu​ gibi binmeye çalışarak, taksicilerin yolcu seçip seçmediklerini kontrol etti. Uygulamada görevli sivil trafik polisi, durdurduğu bir taksiciyle arasında geçen diyalog kamerayla saniye saniye kayıt altına aldı.

HEM YOLU BEĞENMEDİ HEM DE TAVSİYE VERDİ

Sivil trafik polisinin, durdurarak Dolmabahçe'ye gitmek istediğini söylediği taksici B.Ç, "Bahçelievler'e gidiyorum. Zaten şurası, 5 dakikada gidersin" cevabını verdi. Polis memurunun, "Sabahtan beri bekliyorum, şimdi ben nasıl gideceğim?" diye sorması üzerine de B.Ç, "Ben senin yerinde olsam Martı'yla giderdim" dedi.

CEZAYA TEPKİ GÖSTERİNCE GÖZALTINA ALINDI

Ruhsatının askıya alınıp aracının çekilmesine tepki gösteren ve polislere sözlü hakarette bulunan B.Ç, zor kullanılıp gözaltına alındı. Sürücüye ayrıca yolcu seçtiği gerekçesiyle 4 bin 64 lira, fren lambalarının çalışmamasından dolayı da 436 lira idari para cezası kesildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...