Tgrt Haber

Hacettepe Üniversitesi yurdunda bir öğrenci odasında ölü bulundu! Rektörlük açıklama yaptı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber
15 Kasım 2023 05:22 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 05:23

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Ayşegül Tayyar, üniversiteye ait Beytepe Öğrenci Evleri'ndeki yurt odasında ölü bulundu. Üzücü olayın ardından Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü'nden açıklama geldi.

Hacettepe Üniversitesi​ yurdunda bir üzücü olay daha meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde okuyan Ayşegül Tayyar, Beytepe Öğrenci Evleri'nde kaldığı yurt odasında ölü bulundu.

REKTÖRLÜK AÇIKLAMA YAPTI

Olayın ardından Hacettepe Üniversitesinden yapılan açıklamada, "Beytepe Öğrenci Evlerinde kalmakta olan Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğrencisi Ayşegül Tayyar hayatını kaybetmiştir. Sevgili öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve Hacettepe Ailesine başsağlığı diliyoruz. Acı kaybımıza ilişkin adli ve idari soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir” ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/Hacettepe1967/status/1724495737415745595

İKİ HAFTADA İKİ ÖLÜM

Hacettepe Üniversitesi'nde 30 Ekim'de Sıhhiye'deki Hacettepe Öğrenci Yurdu’nda kalan Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi İzzah Elif Zamir Khan da odasında ölü bulunmuş, Khan’ın intihar​ ettiği tespit edilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...