Tgrt Haber

Hafif ticari araç şarampole devrildi: Ölü ve yaralılar var

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Eylül 2024 03:48 - Güncelleme : 26 Eylül 2024 03:56
Hafif ticari araç şarampole devrildi: Ölü ve yaralılar var

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde hafif ticari araç şarampole devrildi. Feci kaza sonrası 1 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı.

Sabah saatlerinde Kayseri’nin Tomarza ilçesine bağlı Kale Mahallesi’nde trafik kazası​ meydana geldi. Cahit Yıldırım yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. 

Kazada sürücü Cahit Yıldırım, eşi Tuğba Yıldırım ve B.A. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alınırken, sağlık ekipleri de kazada ağır yaralanan Cahit Yıldırım ve Tuğba Yıldırım ile hafif yaralı B.A.’yı olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Tuğba Yıldırım, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz kadının cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Umut26 Eylül 2024 03:59

Bu kadar üzücü bir haber gerçekten insanı sarsıyor umarım yaralılar iyileşir

Sonraki Haber Yükleniyor...