Tgrt Haber

Hakan Fidan, Mehmet Barlas'ın cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber geldi

04 Haziran 2023 16:38 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 17:06

Gazeteci Mehmet Barlas'ın cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yeni Kabine'de Dışişleri Bakanlığına getirilen Hakan Fidan birlikte gitti. Henüz devir teslim töreni yapılmayan Fidan'ın, Erdoğan'ın makam aracından indiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın, dün akşam Çankaya Köşkün'de açıkladığı yeni Kabine üyeleri, gündemde yer etmeye devam ediyor. En çok merak edilen isim ise MİT Başkanlığından, Dışişleri Bakanlığına getirilen Hakan Fidan​ oldu. Fidan'ın bugün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracında görüntülenmesi de dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul Şişli'deki özel bir hastanede tedavi gören 81 yaşındaki Gazeteci Mehmet Barlas, 1 Haziran'da hayatını kaybetmesinin ardından bugün Barlas için Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

ERDOĞAN TÖRENE FİDAN İLE BİRLİKTE GİTTİ

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Barlas'ın yakınları, sevenleri ve mesai arkadaşları katıldı. Erdoğan törene dün akşam açıkladığı yeni Kabine'de Dışişleri Bakanlığı​'na getirdiği eski MİT Başkanı Hakan Fidan ile birlikte gitti.

MAKAM ARACINDAN İNDİĞİ GÖRÜNTÜ SES GETİRDİ

Fidan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracından indiği görüntüler sosyal medyada da büyük ses getirdi. 

Barlas, cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Yeniköy Mezarlığı'na götürüldü. Tabutuna Cumhurbaşkanı Erdoğan da omuz verdi.

Hakan Fidan, Mehmet Barlas'ın cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber geldi

Hakan Fidan, Mehmet Barlas'ın cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber geldi

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...