Tgrt Haber
Gündem - Gündem
6 saat 19 dakika önce

Ezgi apartmanı davasında son gelişme: Yeni bilirkişi raporu istenecek

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yıkılan ve 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı davası ile ilgili son gelen bilirkişi raporu mahkeme heyetince kabul edilmedi. Yeni bilirkişi raporu talep edilirken, duruşma 13 Aralık tarihine ertelendi.
Gündem - Gündem
7 saat 30 dakika önce

Karayolundaki heyelan anı kamerada

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle Plajlar mevkisinde bulunan taş duvarlar yıkıldı. Duvarın çökme anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.
Gündem - Gündem
8 saat 34 dakika önce

Son dakika | TBMM yapay zekaya karşı harekete geçti: Karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre yapay zeka kazanımları ve risklerine yönelik araştırma yapılması için TBMM'de komisyon kurulacak. Yeni çağın önemli gündemi yapay zekanın Türkiye'deki etkileri ele alınacak.
Gündem - Gündem
8 saat 40 dakika önce

Çalıntı motosikletle silahlı saldırı hazırlığındaydılar! Esenyurt’ta kıskıvrak yakalandılar

Esenyurt'ta çalıntı motosikletle silahlı saldırı hazırlığındaki 2 şahıs tutuklandı. Şahısların çok sayıda suçtan arama kayıtları olduğu ortaya çıktı.
 - Karabulut ailesi harekete geçti
8 saat 46 dakika önce

Cem Garipoğlu'nun mezarında kefen yerine çıkan şey için harekete geçildi! Olmaması gerekiyordu

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldığında içinden kefen yerine çıkan şey herkesi şaşkınlığa uğrattı. Katledilen Münevver Karabulut'un ailesi de avukatlarıyla konuyu yakından takip ediyor. Kemiklerin baş ve vücut kısımlarının birbirinden bağımsız yerlerde çıkmasının yanı sıra mezardan çıkması beklenmeyen nesnenin bulunması sonrası avukat Rezan Epözdemir başvuruda bulundu. İşte mezardan çıkan garip nesne...
Gündem - Gündem
9 saat 26 dakika önce

Bakan Göktaş'tan Fatih'teki iki genç kız cinayetine ilişkin açıklama: 'Bugün ciğeri yanan herkes...'

Fatih'teki tarihi surlarda işlenen kadın cinayetine ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıklama yaptı. Bakan Göktaş "vahşice" olarak nitelendirdiği cinayet sonrası ailelere destek verildiğini duyurdu. Kadın cinayetlerine yönelik sıfır tolerans ilkesini hatırlattı.
Gündem - Gündem
11 saat 13 dakika önce

Liseli 8 öğrenci film sahnesini yaşadı! Deney yaparken üzerlerine sıçradı

Niğde'de 13 ila 14 yaşlarındaki 8 öğrenci deney sırasında adeta Hababam Sınıfı filmindeki sahneyi yaşadı. Ders esnasında iki maddeyi karıştıran öğrenciler maddenin aniden üzerlerine sıçramasıyla neye uğradıklarını şaşırdılar.
Gündem - Gündem
11 saat 44 dakika önce

Seçil Erzan: Fatih Terim 'Seçil, bana nasıl kazandırıyorsan aynı şekilde Nur'a da kazandır' dedi

Seçil Erzan hakkında açılan 4 ayrı dava ana davayla birleştirildi. Savunma yapan Erzan, hakim karşısında Fatih Terim ile ilgili de konuştu. Erzan Fatih Terim'in kendisini arayarak, 'Seçil, bana nasıl kazandırıyorsan aynı şekilde Nur'a da kazandır dediğini aktardı.
Gündem - Gündem
11 saat 52 dakika önce

Giresun’da feci kaza: Ölü ve yaralılar var!

Giresun'da şarampole devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yaralıların hastanedeki tedavisi sürüyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Gündem - Gündem
12 saat 44 dakika önce

Bursa’da tavuğunu yiyen köpeği sopayla böyle öldürdü!

Bursa’da tavuğunu yiyen köpeği döverek öldüren adam dehşet saçtı. O anlar kameralara yansıdı. Jandarma komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
 - Savaş gündemiyle toplanıyor
12 saat 45 dakika önce

TBMM Orta Doğu'da yaşanan savaş gündemiyle toplanıyor! Bilgilendirme yapılacak

Orta Doğu'da giderek ülkü ülke ilerleyen savaş ateşi Türkiye'yi de harekete geçirdi. Hükümet yetkililerinin gerekli toplantıları yapması sonrası Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler bilgilendirme yapacak.
Gündem - Gündem
13 saat 19 dakika önce

Bilecik'te zehirli yılan alarmı: Çok zehirli bir tür!

Bilecik’te zehirli baran engerek yılanı görüldü. 1 metre uzunluğundaki yılanın, çok zehirli türler arasında yer aldığı belirtildi. Yılan çevredekiler tarafından paniğe neden oldu...
Gündem - Gündem
13 saat 43 dakika önce

Avcılar'da E-5'i birbirine katan kişinin araç çaldığı anlar ortaya çıktı

Avcılar E-5'te araçlara çarparak ortalığı birbirine katan şahsın araç çaldığı anlar ortaya çıktı. Fas uyruklu şahıs galeriye giderek temsilci başka şeyle ilgilenirken arabayla uzaklaştı.
 - Hapşıran kadından üzen haber
14 saat 7 dakika önce

Durmadan hapşıran Benazir Aydın ile ilgili kötü haber geldi: Son durumu belli oldu

Batman'da hapşırık nöbetleri geçiren Benazir Aydın'dan gelen hapşırığının durduğu ve tedavi edildiği bilgisi sevindirmişti. Ankara'ya sevk edilen genç kadından kötü haber geldi. Şikayetleri yeniden başlayan 24 yaşındaki Benazir Aydın'ın son durumunu yakınları açıkladı. Genç kadın çocuklarıyla bile görüşemiyor, yemek yiyemiyor. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
15 saat 28 dakika önce

Tekirdağ'da platonik aşk dehşeti! Ölü ve yaralılar var

Tekirdağ'ın Süleymaniye ilçesinde platonik aşk cinayete dönüştü. Platonik aşk beslediği kişiyle çay ocağında oturan bir şahıs silahına sarılarak dehşet saçtı. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, biri polis olmak üzere 4 kişi de yaralandı.
Gündem - Gündem
15 saat 57 dakika önce

Pençe-Kilit bölgesinde teröristlere darbe! Çok sayıda mühimmat ve malzeme ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin bilgi verdi. Teröristleri inlerine sıkıştıran Mehmetçik çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirdi.
 - İsrail'in hedefini açıkladı...
16 saat 25 dakika önce

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan Teknofest'te İsrail'in hedefini açıkladı! ‘Hamas ve Hizbullah bahane’

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da düzenlenen TEKNOFEST 2024 etkinlik alanında önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'in ateşi bölgeye yaymak istediğini vurgulayan Erdoğan, "İsrail, Hamas bahanesiyle önce Gazze’yi işgal etti. Şimdi de Hizbullah bahanesiyle Lübnan’da kan döküyor" dedi. İsrail hükümetinin süreci dinamitleyecek bir provokasyona imza atığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Coğrafyamızı kana ve gözyaşına boğmak için her yola başvuruyorlar. Uluslararası hukuk tamamen rafa kaldırılmış durumda" ifadelerini kullandı.
Gündem - Gündem
16 saat 35 dakika önce

E-5'te dehşeti yaşadılar! Pikap araçlara çarpıp ortalığı karıştırdı

Son dakika haberi: Avcılar E5 Karayolu yan yolda henüz belirlenemeyen bir nedenle pikapla çok sayıda araca çarpan sürücü, diğer sürücülere adeta dehşeti yaşattı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Gündem - Gündem
17 saat 10 dakika önce

Damatlığını giyen doktor 6. kattan atladı

Samsun'da bir doktor kendisi gibi aynı hastanede doktor olan eşiyle kıskançlık yüzünden tartıştı. Tartışma sonucu bunalıma giren doktor evine gitti. Kısa süre sonra doktor damatlığını giyerek kendini 6. kattan aşağı attı.
 - Nihal Babayiğit cinayetinde kan donduran detaylar!
17 saat 13 dakika önce

İşitme engelli Nihal Babayiğit cinayetinde kan donduran detaylar! Ormanlık alanda cesedi bulunmuştu

Antalya'da ormanlık alanda cesedi bulunan 24 yaşındaki işitme engelli Nihal Babayiğit cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Nihal'in sevgilisi Mehmet Basık'ın, cinayet sonrası arkadaşlarıyla görüntülü görüşme yaparak Nihal'in cansız bedenini gösterdiği belirtildi. Videonun da kayıt edilerek sosyal medyada bir grupta paylaşıldığı ve Endonezya'dan 'Kızınız Mehmet tarafından öldürüldü' mesajı sayesinde cinayetin ortaya çıktığı bildirildi. İşte akılalmaz olayın detayları...
Sona Git