Tgrt Haber

Bakan Soylu duyurdu! 3 terörist ablukaya alındı, 2’si öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
18 Eylül 2022 09:26 - Güncelleme : 18 Eylül 2022 09:31
Bakan Soylu duyurdu! 3 terörist ablukaya alındı, 2’si öldürüldü

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Hakkari Yüksekova’da 3 teröristin PÖH tarafından ablukaya alındığını ve çatışma sonucu 2 teröristin öldürüldüğünü söyledi. Bakan Soylu kaçmaya çalışan diğer teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

Türkiye’nin terörle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Gerek yurt içinde gerek ise yurt dışında terör örgütüne ağır darbe indiren Mehmetçikve kahraman silahlı kuvvetlerimiz bugün bir başarılı operasyona daha imza attı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1571381934470868992

SAYI 3 EKSİLDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun duyurduğu operasyonda 3 teröristinin birinin canlı olmak üzere ele geçirildiği duyuruldu. Hakkari​ Yüksekova’da 3 teröristi PÖH ablukaya aldığını söyleyen Bakan Soylu çıkan çatışmada 2 teröristin öldürüldüğü kaçmaya çalışan diğer teröristin ise sağ olarak yakalandığını ifade etti. “Sayı 3 eksildi” diyen Bakan Soylu teslim olmayan teröristin sarı torbaya girdiğini söyledi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...