Tgrt Haber

Hakkari’de polise ateş açan 3 terörist böyle yakalandı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TRT Haber
23 Ekim 2022 10:12 - Güncelleme : 23 Ekim 2022 10:20

Hakkari’de zırhlı araca ateş eden teröristler düzenlenen operasyonla yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda birçok silah ele geçirilirken 3 teröristin teslim olma anları ise kameralara böyle yansıdı.

Türkiye’nin terörle mücadelesi gerek yurt içinde gerek ise yurt dışında büyük bir kararlılıkla sürüyor. Aldığı ağır darbelerle çırpınışa geçen  teröristler eylemlerini sürdürmek için alçak saldırılarına zaman zaman başvuruyor.

3 TERÖRİST ENSELENDİ

Hakkari’de dün gece saatlerinde devriye görevi yürüten polis ekiplerinin zırhlı aracına ateş açan 3 teröristin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda müştemilatta bulunan teröristlere yönelik ‘teslim ol’ çağrısı yapıldı. Teröristlerin çağrıya uymayarak kaçmaya çalışması üzerine "Sorej" kod adlı Hüseyin Ş., Vesim A. ve Reber S. isimli 3 PKK/KCK Terör örgütü mensubu, üzerlerinde bulunan kalaşnikof uzun namlulu tüfek ve tabanca ile birlikte sağ olarak ele geçirildi.

Teröristlerin evlerinde yapılan aramada tabanca ve bomba atar mühimmat ele geçirilirken emniyetteki işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi. 

Kaynak: TRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...