Tgrt Haber

Hakkari'de zırhlı araca saldırı: 3 terörist yakalandı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
22 Ekim 2022 13:59 - Güncelleme : 22 Ekim 2022 14:19
Fotoğraf (AA)

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Yüksekova'da devriye görevi yürüten zırhlı araca uzun namlulu silahlarla ateş eden 3 teröristin yakalandığını duyurdu.

Fotoğraf (AA)

Hakkari​, Yüksekova’da 22.10.2022 günü saat:00.20 sıralarında devriye görevi yürüten Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne ait zırhlı araca uzun namlulu silahlarla ateş eden 3 şahsın yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı. 

Şahısların Yüksekova​ Yeni Mahalle'de bulunan bir müştemilata girdiklerinin belirlenmesi üzerine çevre güvenliği alınarak bölgeye takviye unsurlar gönderildi.  

"TESLİM OL" ÇAĞRISINA UYMADILAR

Müştemilatta bulunan şahıslara yönelik Polis Özel Harekat unsurlarınca "teslim ol" çağrısı yapıldı.

Çağrıya uymayarak kaçmaya çalışması üzerine hareket geçildi ve yapılan operasyonda  SOREJ kod adlı Hüseyin Ş., Vesim A. ve Reber S.  isimli 3 PKK/KCK​ terör örgütü mensubu, üzerlerinde bulunan Kalaşnikof uzun namlulu tüfek ve tabanca ile birlikte sağ olarak ele geçirildi.

Şahısların ikametlerinde yapılan aramada ise bir tabanca ve bomba atar mühimmatı ele geçirildi.

Şahısların işlemlerine Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'nde devam ediliyor.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...