Tgrt Haber

Halı saha maçı kanlı bitti: Silahını çıkarıp kurşun yağdırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ağustos 2023 06:53 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 07:08

İstanbul Bağcılar’da halı saha maçı sonrası çıkan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kurşunların hedefi olan bir iki kişi yaralandı. Dehşete düşüren o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Bağcılar'da akşam saatlerinde halı sahada maç yapan iki grup arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Maçın bitmesiyle birlikte soyunma odalarına taşan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

SOKA GİRDİ, DİLİ TUTULDU

Kavgada​ bir kişinin silahla ateş etmesi sonucu, Mücahit C. başına, Batuhan Y. B. İsimli şahıs ise baldırına isabet eden kurşunla yaralandı. Olay anında soyunma odasında bulunan Ahmet H. Y. İsimli şahıs ise olay nedeniyle şoka girdi ve dili tutuldu.

BİR YARALININ DURUMU CİDDİ

Polis ekipleri halı saha​ çevresinde geniş güvelik önlemi alırken yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Başına isabet eden kurşunla yaralanan Mücahit C. Yoğun bakıma alındığı ve durumunun ciddi olduğu öğrenilirken baldırına isabet kurşun isabet eden Batuhan Y. B.’nin ise durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, halı saha ve soyunma odasında incelemelerde bulunurken olay sonrası kaçan saldırganları polis ekiplerinin kameralardan tespit ettiği ve ara çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

O ANLAR KAMERADA

Görüntülerde, soyunma odalarının olduğu koridorda bir grubun soyunma odasının kapısında tartışma yaşadığı ve bir kişinin silahla soyunma odasının içine ateş açtığı görülüyor. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...