Tgrt Haber

Halı sahada röveşata attı, ölümle burun buruna geldi! Konuşma bozukluğu başlayınca gerçek hastanede ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ağustos 2024 10:59 - Güncelleme : 26 Ağustos 2024 11:20

Adana'da halı sahada röveşata atmaya çalışan Hasan Karakuş, kafasını zemine vurdu. Beyin kanaması geçiren Karakuş, hemen hastaneye kaldırıldı. Geçirdiği ameliyat sonucu sağlığına kavuşan Karakuş'un yaşıtlarına da bir çağrısı vardı.

Adana​'da yaşayan 54 yaşındaki İnşaat Mühendisi​ Hasan Karakuş, geçtiğimiz Haziran ayında arkadaşlarıyla halı saha maçı sırasında röveşata atmaya çalışırken kafasını yere çarptı.

Kafasına aldığı darbeyi önemsemeyen Karakuş, maça devam etti. Eve döndüğünde ise eşi Şükriye Karakuş'a olayı anlattı. Ancak Karakuş, eşinin onca ısrarına rağmen hastaneye gitmeyi reddetti.

1 AY SONRA KONUŞMA BOZUKLUĞU BAŞLADI

Bir ay sonra Karakuş'ta oluşan kişilik ve konuşma bozuklukları üzerine eşi Şükriye, onu hastaneye götürdü. Yapılan tetkiklerde Karakuş'un beyin kanaması​ geçirdiği tespit edildi.

Halı sahada röveşata attı, ölümle burun buruna geldi! Konuşma bozukluğu başlayınca gerçek hastanede ortaya çıktı - 1. Resim

Karakuş, endişesini dile getirirken 30 Ağustos'ta kızı Tuğba'nın düğünü olacağını da söyledi. Prof. Dr. Orhan Şen ise Karakuş'un bu endişesine "Seni kızının düğününe göndereceğim" diyerek cevap verdi.

Halı sahada röveşata attı, ölümle burun buruna geldi! Konuşma bozukluğu başlayınca gerçek hastanede ortaya çıktı - 2. Resim

2 HAFTA İÇİNDE SAĞLIĞINA KAVUŞTU, İŞİNE DÖNDÜ.

Prof. Dr. Şen, bu sözleriyle ailenin korkularını yenmesini sağladı. Yapılan tetkikler sonucu 56 yaşındaki adama 'beyinde subdural kanalı' ameliyatı yapıldı. Karakuş, 2 haftalık sürecin ardından sağlığına kavuştu ve işinin başına döndü.

Halı sahada röveşata attı, ölümle burun buruna geldi! Konuşma bozukluğu başlayınca gerçek hastanede ortaya çıktı - 3. Resim

"BEN DE JÜBİLEMİ YAPTIM"

Tedavisinin ardından İhlas Haber Ajansı'na konuşan Karakuş, artık halı saha maçı yapmayacağını söyledi. Karakuş, “Belli bir yaşın üzerindekiler nasıl jübile yapıyorsa biz de jübile yaptık. Artık halı saha maçı yapmıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...