Tgrt Haber

Haliç’e atlayan kadını balıkçılar kurtardı

10 Şubat 2015 17:51
Haliç’e atlayan kadını balıkçılar kurtardı

İstanbul'da sürücülerin şaşkın bakışları arasında Haliç Köprüsü'nden kendisini atan bir kadın, balıkçılar tarafından kurtarıldı.

İddiaya göre, saat 17.00 sularında Haliç Köprüsü'ne yürüyerek gelen N.Ü. isimli kadın, bir süre köprü üstünde bekledi. N.Ü. daha sonra seyir halinde olan sürücülerin şaşkın bakışları arasında kendisini köprüden Haliç'in sularına bıraktı. Kadının atladığını gören bir sürücü ise polise haber verdi. Ancak deniz polisi olay yerine gelmeden hayatta kalan kadını, denizden balıkçılar çıkardı. Sahildeki güvenlik kulübesine getirilerek ısıtılan kadına ilk müdahale olay yerinde yapıldı. N.Ü. olay yerine gelen ambulansla Eyüp Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin olayla ilgili araştırması devam ederken N.Ü.'nün polise "lütfen kocama haber vermeyin" dediği öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...