Tgrt Haber

Polisler poşetlerle taşıdı! Halil Falyalı cinayetinin şüphelileri adliyeye sevk edildi

21 Şubat 2022 11:13 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 11:47

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kumarhane işletmecisi olan Halil Falyalı cinayetinin ardından gözaltına alınan 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polislerin siyah poşetler içinde adliyeye taşıdığı eşyalar ise merak konusu oldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) kumarhane işletmlecisi Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın suikaste kurban gitmesinin ardından başlatılan soruşturmaya ilişkin 8 şüpheli adliyeye sevk edildi. Gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler tek sıra halinde ve yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye götürülürken polislerin taşısığı siyah poşetler dikkat çekti.

Polisler poşetlerle taşıdı! Halil Falyalı cinayetinin şüphelileri adliyeye sevk edildi

12 GÜN GÖZALTINDA TUTULDULAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından soruşturmanın Türkiye ayağında 9 ve 17 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda, cinayetle doğrudan ya da dolaylı bağlantılı oldukları ileri sürülen 8 kişi gözaltına alınmıştı. Aralarında Mustafa Söylemez ile Faysal Söylemez’in de olduğu şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Soruşturma kapsamında İstanbul’da gözaltına alınan ve ek sürelerle birlikte 12 gün boyunca işlemleri süren zanlılar, bu sabah Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Polisler poşetlerle taşıdı! Halil Falyalı cinayetinin şüphelileri adliyeye sevk edildi

Girne’deki saldırı sonrası 8 kişi İstanbul’da gözaltına alınmıştı.

Öte yandan polislerin şüphelileri adliyeye götürürken taşıdıkları siyah poşetler de merak konusu oldu. Kimileri cinayetle ilgili delillerin adliyeye siyah poşetlerle götürüldüğünü söylerken yetkililer, poşetlerin içeriğine ilişkin henüz açıklama yapmadı. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...