Tgrt Haber

Hamile kadını vurup karnındaki bebeği annesiz bırakmıştı! Katil zanlısı tuvalette yakalandı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ekim 2023 06:08 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 06:31

Tekirdağ’da çıkan kavgada ateşlenen tüfek olayla ilgisi olmayan 6 aylık hamile kadını canından etti. Talihsiz kadının karnındaki bebek ise doktorların müdahalesiyle kurtarıldı. Cinayet zanlısı Saray ilçesinde tuvalette saklanırken yakalandı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi trajik bir olaya sahne oldu. İki kişiarasına çıkan silahlı kavgada​ olayla ilgisi olmayan 6 aylık hamile kadına boynuna isabet eden kurşunla hayatını kaybederken bebeği ise doktorların müdahalesiyle kurtarıldı. 

EVİNİN ÖNÜNDE OTURUYORDU

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre olay, Çerkezköy ilçesina bağlı Bağlık Mahallesi Kümeevler Mevkii’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde kamyonetten odun indiren Ş.D. ile S.C. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede tartışma kavgaya dönüşürken 17 yaşındaki S.D. evinden aldığı pompalı tüfekle S.C.’ye ateş etmeye başladı.

Tüfekten çıkan saçmalardan biri S.C.’nin omzunu sıyırırken, biri diğeri de bu esnada evinin önünde oturan 6 aylık hamile 22 yaşındaki Sedanur Güven’in boynuna isabet etti.

BEBEĞİN DURUMU İYİ

Bir anda kanlar içinde kalan Güven, çevre sakinleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Zanlı Ş.D. olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan hamile kadın​ yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Ancak talihsiz kadının karındaki bebek ise yapılan başarılı operasyonla kurtarıldı. Bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenilirken tedavisinin de sürdüğü bilgisi kaydedildi.

TÜFEKLE BİRLİKTE YAKALANDI

Diğer yandan olay sonrası harekete geçen Çerkezköy polisi, yaptığı titiz takip sonucunda zanlı Ş.D.’nin Saray ilçesinde olduğunu tespit etti. Yapılan operasyonla şüpheli Ş.D. saklandığı evin tuvaletinde yakalandı. Olayda kullanılan av tüfeği de ele geçirilirken gözaltına alınan Ş.D. daha sonra nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...