Tgrt Haber

Hande Yener korkunç vahşeti paylaştı! Kedileri kesip çantasına atıyor

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
12 Ağustos 2024 13:06 - Güncelleme : 12 Ağustos 2024 13:42

Mersin'de sokakta gördüğü kedileri kesip çantasına attığı iddia edilen kişi bir vatandaş tarafından kaydedildi. Vahşet karşısında sesi titreyen kadın o anları sosyal medyadan paylaşarak şahsın yakalanmasını istedi. Ünlü şarkıcı Hande Yener de görüntüleri paylaşarak tepki gösterdi.

Mersin​'de bir vatandaş, kedileri kesip çantasına attığını iddia ettiği adamın peşine düştü. Defalarca bu vahşete tanık olduğunu söyleyen kadın​, şahsı kayıt altına alarak sosyal medyadan paylaştı. 

Görüntülerde kedileri keserek çantasına koyduğunu iddia ettiği şahsın yakalanmasını isteyen kadının görüntüyü alırken sesinin titrediği görüldü. Kadının "Bu kaçıncı, ağaçların içinde kedileri kesiyorsun" diyerek kendisini polise bildirdiğini söylemesi karşısında adam​ "Yaptığın çok yanlış" cevabını verdi. 

"BU CANİ YAKALANMALI"

Geçtiğimiz günlerde silahla vurulan bir köpeği sahiplenen ünlü şarkıcı Hande Yener​ de bu anları paylaşarak isyan etti. Yener, "Sokaklarda cellatlar cirit atıyor! Kedi​ kesip çantasına koymuş bu cani! acil yakalanmalı" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...