Tgrt Haber
Gündem - Gündem
1 saat 42 dakika önce

Aracını o halde görünce hemen kamera kayıtlarını izledi! Hiçbir şey olmamış gibi uzaklaşmış

Hatay'da geri geri giderken park halindeki araca çarpan sürücü hiçbir şey olamamış gibi yoluna devam etti. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansırken, araç sahibi de yaşananlara isyan etti.
 - Yenidoğan çetesi soruşturmasında şok detaylar!
1 saat 53 dakika önce

Yenidoğan çetesi soruşturmasında kan donduran detay! 'Çocuğumun cenazesini bisküvi kutusunda verdiler'

Para uğruna masum bebekleri öldüren Yenidoğan çetesi hakkında dehşete düşüren detaylar bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Mağdur aileler arasında yer alan Kaya ailesinin anlattıkları kan dondurdu. Bir daha baba olamadığını söyleyen Mehmet Hanifi Kaya, 'Çocuğumun cenazesini bisküvi kutusunda verdiler' dedi.
 - Yenidoğan çetesi skandalında kan donduran ifade
2 saat 59 dakika önce

Yenidoğan çetesi skandalında kan donduran ifade: Ölen bebeği önce ilaçla sersemletmişler!

Yenidoğan çetesi skandalının boyutu şüphelilerin verdiği ifadelerle gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Yoğun bakım hemşiresi Gizem Büyükköleş sağlıklı bir bebeğin ölümüyle sonuçlanan korkunç caniliğin detaylarını anlattı.
Gündem - Gündem
4 saat 22 dakika önce

İpte asılı bulunan 8 yaşındaki çocukla ilgili yeni gelişme! Bakan Göktaş duyurdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman'da ipte asılı bulunan 8 yaşındaki çocuğun bakanlık gözetimine alındığını ve sağlık kontrolleri için hastaneye nakledildiğini açıkladı. Cinsel istismar iddiasıyla ilgili daha önce verilen takipsizlik kararının, bakanlık itirazı üzerine kaldırıldığını ve soruşturmanın yeniden başlatıldığını belirtti.
 - Şiddetli yağış ve soğuk hava uyarısı
4 saat 38 dakika önce

Hava durumu değişiyor! Meteoroloji'den şiddetli yağış ve soğuk hava uyarısı geldi

Hava durumu raporu Meteoroloji tarafından paylaşıldı. Son tahminlere göre yurdun büyük bölümü şiddetli yağış ve soğuk havanın etkisine giriyor. İşte 20 Ekim 2024 hava durumu raporu...
Gündem - Gündem
5 saat 15 dakika önce

Sürücüler dikkat! İstanbul ve Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Ankara'da Anadolu Meydanı'nda düzenlenecek etkinlik sebebiyle bazı yollar bugün araç trafiğine kapatılacak. İstanbul Valiliği de, Vatan Caddesindeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı provaları ve “Tour de France, L'etape By Tour de France Uluslararası Bisiklet Yarışı" nedeniyle bazı yollar 20 Ekim Pazar günü saat 06.00’dan itibaren kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Gündem - Gündem
7 saat 38 dakika önce

Alkollü sürücü dehşet saçtı: 6 araca çarparak durdu, ortalık savaş alanına döndü

Bartın'da alkollü araç kullandığı ileri sürülen bir kişi park halindeki 3'ü motosiklet olmak üzere toplam 6 araca çarptı. Kaza yapınca durdurulabilen sürücü, kullandığı otomobilde sıkıştı. Sürücü, kaçtığı polislerin yardımıyla sıkıştığı araçtan çıkarılırken, araçlarda hasar meydana geldi.
Gündem - Gündem
8 saat 14 dakika önce

İki grup arasında 'kadına bakma' kavgası: 2 kişi hastanelik oldu

Bartın'ın Amasra ilçesinde balık restoranında 'kadına bakma' meselesi yüzünden iki grup arasında kavga çıktı. Şişe ve bıçak kullanıldığı kavgada 2 kişi hastanelik oldu.
Gündem - Gündem
8 saat 52 dakika önce

Mardin'de 2 mahallede sokağa çıkma yasağı!

Mardin'in Savur ilçesinin kırsal Pınardere ve Yeşilalan mahallelerinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
 - Müşteriler alevlerin arasında kaldı
9 saat 18 dakika önce

5 katlı eğlence merkezinde yangın faciası! Müşteriler alevlerin arasında kaldı

Isparta'da 5 katlı bir eğlence merkezinde yangın faciası meydana geldi. Eğlence merkezinin son katı bir anda alev aldı. Müşteriler alevler arasından hızla tahliye edildi.
Gündem - Gündem
9 saat 58 dakika önce

Elazığ'da düğün kabusa döndü! Bıçaklar çekildi: 4 Yaralı

Elazığ'da bir düğün salonunda bıçaklı kavga çıktı. Olayda 4 kişi yaralandı.
 - Tok'un avukatları tutuştu!
11 saat 5 dakika önce

Eylem Tok davasında ABD'den dikkat çeken açıklama: Türkiye'ye iade edilecek mi?

Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne sebep olan Timur Cihantimur'un annesi Eylem Tok'un Türkiye'ye iade edilip edilmeyeceği merak ediliyor. ABD'ye kaçan anne oğulun yargılanması sürerken Tok'un yargılandığı mahkemenin savcısından dikkat çeken yorum geldi. Eylem Tok Türkiye'ye iade edilecek mi?
 - 'Yenidoğan çetesi' skandalı sonrası bir iddia daha!
11 saat 38 dakika önce

'Yenidoğan çetesi' skandalı sonrası 'yaşlı çetesi' iddiası! Gazeteci Cüneyt Özdemir 'benzer yöntemler kullanıldı' diyerek duyurdu

İstanbul'da sağlık çalışanlarıyla ortak hareket ederek, 10'un üzerinde yenidoğan bebeğin ölümüne sebep olan canilerin ardından tüyler ürperten bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Cüneyt Özdemir, aynı yöntemle yaşlıların da öldürüldüğünü ve Türkiye'nin dört bir yanından ihbar aldıklarını iddia etti. 
Gündem - Gündem
12 saat 14 dakika önce

Son dakika | İzmir'deki İkiz Kuleler'de yangın çıktı!

Son dakika haberi: İzmir'in Bayraklı ilçesindeki İkiz Kuleler'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangının çıktığı bölgeye yönlendirildi.
 - Hastaların durumu ne olacak?
12 saat 26 dakika önce

Yenidoğan çetesi skandalına karışan hastanelere mühür vuruldu, protesto başladı: Hastaların durumu belli oldu

İstanbul'da yenidoğan çetesi skandalına adı karışan hastanelerin ruhsatı iptal edildi. Hastanelerin kapısına mühür vurulurken halen tedavi gören hastaların durumu da merak ediliyordu. Bebeklerin ölümüne sebep olan hastanede görev yapan diğer çalışanlar da protestolara başladı.
 - Yenidoğan çetesinde adı geçiyordu
12 saat 57 dakika önce

Yenidoğan çetesi skandalında adı geçen CHP üyesi Atilla Yılmaz partisinden istifa etti: Özgür Özel talimatı verdi

Yenidoğan çetesi skandalında adı geçen CHP üyesi Ahmet Atilla Yılmaz partisini bıraktı. CHP Beylikdüzü Meclis Üyesi ve İBB Komisyon üyesi olan Yılmaz aynı zamanda ruhsatı iptal edilen hastanelerden birinin başhekimiydi. Yılmaz'ın istifasının CHP lideri Özgür Özel'in açıklamalarının ardından gelmesi dikkat çekti.
Gündem - Gündem
13 saat 41 dakika önce

ÖNDER Gençlik yeni dönem açılışı yapıldı

Gençleri geleceğe hazırlamak üzere çalışmalar yapan ÖNDER Gençlik, yeni dönemdeki projelerini düzenlenen programla tanıttı. ÖNDER Gençlik 2024-2025 Açılış Programı’nda hem yıl içindeki çalışmalar hem de Türkiye genelindeki 5 bin öğrencinin katılımıyla yürütülen 7 ayrı projenin açılışı yapıldı.
 - Yenidoğan çetesiyle ilgili detayları anlattı!
14 saat 48 dakika önce

Son dakika | Bakan Memişoğlu'dan 'Yenidoğan çetesi'yle ilgili önemli açıklama! Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 'Yenidoğan çetesi'nin nasıl çökertildiğine ilişkin tüm detayları anlattı. İlk ihbarın Mart 2023'te geldiğini ve kurum olarak çok gizli çalışıldığını belirten Memişoğlu, "Hastanelere bebek nakli yaptırmamaya çalıştık. Savcılarımız çok büyük mesai harcadılar. Bir tane CİMER başvurusu ile bir çeteyi çökerttik. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" ifadelerini kullandı.
Gündem - Gündem
14 saat 52 dakika önce

MSB Pençe-Kilit bölgesinden paylaştı: Azim ve kararlılıkla devam ediyoruz

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde sürdürülen arama-tarama ve keşif faaliyetlerine ait görüntüler yayınladı.
Gündem - Gündem
15 saat 10 dakika önce

Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara'da Anadolu Meydanı'nda düzenlenecek etkinlik nedeniyle bazı yollar yarın araç trafiğine kapatılacak.
Sona Git