Tgrt Haber

Haraç kesme kavgası hastanede bitti! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Mart 2024 05:11 - Güncelleme : 04 Mart 2024 05:15

Çorum'un Alaca ilçesinde yaşanan olayda, para ve sigara isteme mevzusu iki grup genci karşı karşıya getirdi. Çıkan kavga sonrası iki kişi bıçaklanarak yaralandı. 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgiye göre, Yıldızhan Mahallesi'nde meydana gelen olayda S.A.Ü. (17) ve K.B. (17), sokakta yürürken B.D. (17) ve A.T. (17) tarafından durduruldu. 

İddialara göre, B.D. ve A.T., S.A.Ü. ve K.B.'den sigara ve para istedi. Bu talep, iki grup arasında gerginliğe yol açtı. Kısa sürede tartışmaya dönüşen gerginlik, kanlı kavgaya dönüştü. 

2 KİŞİ BIÇAKLANDI! 

S.A.Ü. ve K.B., yanlarında bulundurdukları bıçaklarla B.D. ve A.T.'ye saldırdı. Saldırıda B.D. ve A.T. bıçaklanarak yaralandı. Yaralı iki genç, kendi imkanlarıyla Alaca Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi altına alındı. 

Haraç kesme kavgası hastanede bitti!  - 1. Resim

Olaydan sonra kaçan B.D. ve A.T., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İki zanlı hakkında soruşturma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...