Tgrt Haber

Hasan Bitmez'in ölümünde kahreden detay: Yarın doğum günüydü...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 13:49 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 14:36
Hasan Bitmez'in ölümünde kahreden detay: Yarın doğum günüydü...

TBMM'de konuşması sırasında kalp krizi geçiren Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bitmez'in ölümünün ardından kahreden bir detay ortaya çıktı.

Saadet Partisi​ Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez​, TBMM​'de büçte görüşmeleri sırasında kalp krizi​ geçirmiş daha sonrasında ise Bilkent Şehir Hastanesi’ne getirilmişti. Bitmez, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bitmez'in ölümünün ardından kahreden bir detay da ortaya çıktı. Bitmez’in 15 Aralık 1969 yılında doğduğu ve yarın hayatta olsaydı 54 yaşına gireceği öğrenildi.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Bitmez'in cenaze programı belli oldu. Bugün 16.00’da TBMM’de resmi tören düzenlenecek. Cenaze namazı yarın Cuma namazına müteakiben Fatih Camii’nde kılınacak. Bitmez, daha sonra Saadet Partisi'nin kurucu lideri necmettin Erbakan'ın da kabrinin bulunduğu Merkezefendi Mezarlığı'na defnedilecek.

Hasan Bitmez'in ölümünde kahreden detay: Yarın doğum günüydü...

 

HASAN BİTMEZ KİMDİR?

15 Aralık 1969 yılında Giresun’un Alucar ilçesinde dünyaya geldi. Lise öğrenimini Gebze İmam-Hatip Lisesinde tamamlayan Bitmez, ardından El-Ezher Üniversitesi Usuluddin Fakültesini bitirerek lisans eğitimini tamamladı.

.Öte yandan, Bitmez, Gebze İmam-Hatip Lisesi Mezunlar Derneği, Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Dergisi, International Islamic Federation of Student Organizations, International Youth Form, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi gibi pek çok sivil toplum kuruluşunda kuruculuk ve başkanlık görevleri başta olmak üzere çeşitli kademelerde görev yaptı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet musaoğlu 14 Aralık 2023 17:20

Rabbım rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesinin ve sevdiklerinin başı sağ olsun..

Osman14 Aralık 2023 17:12

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah

Sonraki Haber Yükleniyor...