Tgrt Haber

Hasarlı binada korkunç manzara! Sadece kemikleri kalmış ceset bulundu

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Eylül 2024 14:05 - Güncelleme : 05 Eylül 2024 14:06
Hasarlı binada korkunç manzara! Sadece kemikleri kalmış ceset bulundu

Malatya’da Battalgazi ilçesinde ağır hasarlı bir banada sadece kemikleri kalmış erkek cesedi bulundu. Korkunç manzaraya şahit olan vatandaşlar ekiplere haber verdi. İhbar sonrası ekipler cesedi adli tıp kurumuna gönderdi.

Malatya’da Battalgazi​ ilçesi Akpınar Mahallesi’nde ağır hasarlı bir binada saat 11.15 sıralarında korkunç bir manzara ile karşılaşıldı.

İddiaya göre, Şehit Mehmet Özbek sokakta bulunan ağır hasarlı bir binanın sahibi L.S.’ye yapılan yıkım tebligatı sonrası şahıs, binada yaklaşık bir yıldır kalan Haşim Babür’ü (39) bilgilendirmek için bölgeye gitti.

Hasarlı binada korkunç manzara! Sadece kemikleri kalmış ceset bulundu - 1. Resim

Binada ağır bir koku ile karşılaşan L.S., durumu polis ile sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye intikal eden ekipler ikinci katta yaklaşık 9 ay önce hayatını kaybettiği değerlendirilen bir erkek cesedi buldu.

Hasarlı binada korkunç manzara! Sadece kemikleri kalmış ceset bulundu - 2. Resim

SADECE KEMİKLERİ KALDI

Sadece kemikleri kalmış cesedin yakınları kent dışında yaşayan Haşim Babür’e ait olduğu tespit edildi. Haşim Babür’ün cesedi olay yerindeki incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...