Tgrt Haber

Hasta yakınından hemşireye dayak: Dehşet anları kamerada

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Aralık 2023 12:17 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 12:17
Hasta yakınından hemşireye dayak: Dehşet anları kamerada

Tekirdağ'da bir sağlık çalışanı acil serviste kanser tedavisi gören babasıyla ilgilenilmediğini iddia eden hasta yakını tarafından darbedildi. Saldırgan, ifadesinin alınıp serbest bırakılırken, 6 gün önceki olayın görüntülerinin ortaya çıkması sonrası soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ​'da sağlıkta şiddet vakalarına bir yenisi eklendi. Çerkezköy Devlet Hastanesinde bir kişi, acil serviste kanser tedavisi gören babasıyla ilgilenilmediği gerekçesiyle hemşireyi darbetti.

KARISI DIŞARI ÇIKARILINCA ÇILDIRDI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı olay 6 gün önce meydana geldi. 20 Aralık akşamı evde rahatsızlanan kanser hastası K.A., oğlu H.A. ve eşi tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi​'nin acil servisine getirildi. İleri seviyede kanser hastası olan K.A.’ya acil servisteki hemşire​ Emrah T. müdahale etti.

Müdahalenin ardından babasıyla fazla ilgilenilmediği iddia eden K.A'nın gelini bu anları videoya almaya kalkışınca sağlık personeli tarafından dışarıya çıkarıldı. Bu duruma sinirlenen H.A. sağlık çalışanı Emrah T.’ye yumruklu saldırı düzenledi.

GÖRÜNTÜLER İÇİN SORUŞTURMA

Olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, arbedeyi ise polis ve hastanenin güvenliği ayırdı. Olaydan sonra gözaltına alınan H.A. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Çerkezköy Kaymakamlığı ise olaydan 6 gün sonra görüntülerin sosyal medyaya yayılmasının ardından görüntülerin kim tarafından sızdırıldığına yönelik çok yönlü soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...