Tgrt Haber

Hastanede korkutan yangın: 8 hasta dumandan etkilendi

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Aralık 2022 09:16 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 09:29
Hastanede korkutan yangın: 8 hasta dumandan etkilendi

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dahiliye servisinde yatan bir hastanın sigara içmesi sonucu çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin güçlükle söndürdüğü yangında 8 hasta tedavi altına alındı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sabah saatlerinde, dahiliye bölümünde yatan bir hastanın sigara​ içmesi sonucu yangın​ çıktı. Alevlerin odayı ve yataklara sarması üzerine hastane görevlileri tarafından itfaiye​ ekiplerine ihbarda bulunuldu.

Hastanede korkutan yangın: 8 hasta dumandan etkilendi

DİĞER BÖLÜMLERE SIÇRAMADI

İhbar üzerine Kastamonu Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkan yangın diğer bölümlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sebebiyle hastanede yoğun duman oluştu. Hastane personeli tarafından dahiliye bölümünde yatan hastalar, başka servislere alındı.

DAHİLİYE BÖLÜMÜ KAPATILDI

Hastaların tahliye edilmesiyle dahiliye bölümü kapatıldı. Ayrıca yoğun duman sebebiyle 8 hastanın etkilendiği belirlendi. Şikayetler üzerine dumandan etkilenen hastalar, acil servise kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Hastanede korkutan yangın: 8 hasta dumandan etkilendi

Dahiliye bölümünde odada çıkan yangın sebebiyle büyük oranda hasar oluştu. Yatakların ve odada bulunan cihazların arıza yaptığı ve kullanılamaz hale geldiği görüldü. Dahiliye bölümünde temizlik çalışmaları devam ederken, yangın sonrası emniyet güçleri hastanede incelemelerde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...