Tgrt Haber

Hastaneden randevu alamıyorum deyip tüfekle rastgele ateş açtı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Mart 2023 08:43 - Güncelleme : 15 Mart 2023 09:02
Hastaneden randevu alamıyorum deyip tüfekle rastgele ateş açtı

İzmir’de, hastaneden randevu alamadığını iddia eden genç elindeki pompalı tüfekle rastgele ateş etti. Özel Harekat ekiplerinin de sevk edildiği olayda uzun uğraşlar sonucu şahıs, tüfeği yere bırakarak ekiplere teslim oldu.

İzmir​'de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden randevu alamadığını söyleyen M.K. (21) isimli genç elinde pompalı tüfekle rastgele sağa sola ateş​ açtı. Olayı gören vatandaşlar, durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, genci sakinleştirmeye çalıştı.

Hastaneden randevu alamıyorum deyip tüfekle rastgele ateş açtı

18 KEZ ATEŞ ETTİ

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden randevu alamadığını ileri süren ve alkollü olduğu öğrenilen genç, gecenin sessizliğinde 18 kez havaya ateş etti.

Polis ekipleri olası bir olumsuzluğa karşı caddeyi çift yönlü olarak trafiğe kapatırken, çelik yeleklerini giyerek genci ikna etmeye çalıştı. Bu esnada adrese Özel Harekat ekipleri de sevk edildi.

KORKUP TÜFEĞİ BIRAKTI

İkna çalışmalarının devam ettiği esnada, Özel Harekat polislerinin kendisine ağır adımlarla yaklaştığını fark eden M.K., elindeki tüfeği yere bırakarak ekiplere teslim oldu.

Hastaneden randevu alamıyorum deyip tüfekle rastgele ateş açtı

Polis aracına bindirilen M.K., karakola götürülürken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de tüfek ve kartuşlar üzerinde incelemelerde bulundu. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kitabın ortasından konuşan 15 Mart 2023 10:34

İnsanları ne hâle getirdiniz. Hastane kuyrukları yok diye vatandaşı kandıramazsıniz. Kuyruk hastanede değil evlerde. İnsanları delirttiniz. Kim bilir ne zamandır randevu için uğraşıyor sonuda çıldırmış

Sonraki Haber Yükleniyor...