Tgrt Haber

Hastaneye gidebilmek için 10 saat beklediler

01 Ocak 2016 20:55
Hastaneye gidebilmek için 10 saat beklediler

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yedikleri tavuktan zehirlendikleri belirlenen 5 kişi, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolunun ekiplerce 10 saat sonra açılmasının ardından hastaneye kaldırılabildi..

Kocaçam köyünde yedikleri tavuktan zehirlenen Hikmet ve Mustafa Şen, Cemal ve İdris Karaali ile Mustafa Güleryüz, aniden fenalaşınca durumu yakınlarına bildirdi. Rahatsızlanan 5 kişinin yakınları, köyün yolu kar nedeniyle kapandığından, yetkililerden yardım istedi.Sabahın erken saatlerinde yol açma çalışmalarına başlayan Bozkurt Köylere Hizmet Götürme Birliği ekiplerinin 10 saatlik çalışması sonucu köye ulaşıldı.Rahatsızlanan 5 kişi, daha sonra 112 Acil Servis ekiplerince Bozkurt ilçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan 5 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...