Tgrt Haber

Hatalı sollama doğum günü dönüşü ölüm getirdi... 4 de yaralı var

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
07 Aralık 2023 05:43 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 06:11

Burdur'un ailesiyle doğum günü kutlamasından dönen Sami Kurt, hatalı sollama yapan aracın neden olduğu kaza ile hayatından oldu. Kazada 4 kişi de yaralandı

Burdur​'un Gölhisar ilçesi gece saatlerinde trajik bir kazaya sahne oldu. İki otomobilin çarpışması sonucu sürücülerden biri ölürken, kazada 4 kişi de yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre kaza​, 23.00 sıralarında meydana geldi. Verilen bilgilere göre ailesi ile birlikte Sorkun Köyü'nden Gölhisar ilçesine doğum gününü kutlamaya giden Sami Kurt (44) evlerine dönmek üzere çıktıkları yolda karşı istikametten gelen ve hatalı sollama yaparken karşı şeride geçen Hakan T. (36) idaresindeki 20 FK 016 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.  

Yoldan çıkan araçlardan biri devrilip ters dönerken ihbar üzerine kaza​ yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve Gölhisar Belediyesi kurtarma ekipleri sevk edildi.

5 YARALI TEDAVİ ALTINDA

Sami Kurt’un cenazesi ise savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan Kurt'un eşi Aygül ve kızları Fatmanur ve Aslı Kurt ile diğer sürücü Hakan T. Gölhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Aslı K. daha sonra vücudunda bulunan kırıklar nedeniyle Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Hatalı sollama doğum günü dönüşü ölüm getirdi... 4 de yaralı var

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Sami Kurt’un önceki gün doğum günü olduğu ve Gölhisar’da bulunan akrabalarında doğun günü kutlaması yaptıktan sonra ailesiyle evine dönmekte olduğu öğrenildi

Polis, savcı talimatıyla kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...