Tgrt Haber
Gündem - Gündem
7 saat 5 dakika önce

Akılalmaz hırsızlık kamerada! Çalışır haldeki kargo aracını çaldı

Kayseri'de bir şahıs, çalışır haldeki kargo aracını içindeki malzemelerle birlikte çaldı. Çevredeki güvenlik kameralarından 73 saatlik kayıtları izleyen ekipler, hırsızı kıskıvrak yakaladı. Hırsızlık anı ise kameralara anbean yansıdı.
 - Çöplükte bebek cesedi bulundu
9 saat 25 dakika önce

Alanya'da kan donduran olay! Çöplükte bebek cesedi bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Katı atık bertaraf tesisinde çöp ayrıştırma işlemi yapan işçiler, bebek cesedi buldu.
Gündem - Gündem
10 saat 5 dakika önce

Cihat Yaycı'dan Mavi Vatan mesajı: Müthiş potansiyel var! Uçarız

Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (Türk DEGS) Başkanı Doç. Dr. Cihat Yaycı, Mavi Vatan’ın eğitim müfredatına girmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin ekonomik olarak çıkış yolunun denizler olduğunu söyleyen Cihat Yaycı, ''müthiş potansiyel var, uçarız'' dedi.
Gündem - Gündem
10 saat 13 dakika önce

Akrabaların kavgasında ortalık kan gölüne döndü! Ölü ve yaralılar var

Ankara’da alacak-verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan akraba olan iki aile birbirine girdi. Bıçaklı kavgada sokak adeta kan gölüne dönerken olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.
Gündem - Gündem
10 saat 22 dakika önce

Kangal köpeği başka bir köpeği parçaladı! Sahibi kalp krizi geçirdi

İstanbul Ataşehir'de tasma takılmayan kangal cinsi bir köpek, sahipli başka bir köpeğe parçaladı. Saldırıya uğrayan köpek ölürken köpeğinin parçalanmış halde gören sahibi kalp krizi geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Gündem - Gündem
12 saat 21 dakika önce

İzmir'de başıboş sokak köpeği dehşeti! Kendisini seven çocuğa saldırdı

İzmir'de bir başıboş sokak köpeği dehşet saçtı. Okuldan eve giderken sokakta gördüğü seven çocuk neye uğradığını şaşırdı. Bir anda sevdiği köpeğin saldırısına uğrayan çocuk, yaralandı.
Gündem - Gündem
13 saat 1 dakika önce

Tabakları kırıp, camları tekmeledi! 26 yaşındaki Neslişah Şentürk otel odasında ölü bulundu

İstanbul Fatih’te 26 yaşındaki Neslişah Şentürk isimli genç kadın, bir otel odasında ölü bulundu. Olay öncesi Şentürk'ün odasında telefonda konuşurken tabakları kırıp, camları tekmelediği öğrenildi.
Gündem - Gündem
13 saat 22 dakika önce

Her yerde aranıyordu! Dağlarda çobanlık yaparak saklandı, kahvede okey oynarken yakalandı

Bursa'da 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arana şahıs, yakalanmamak için 10 yıldan fazla dağlarda çobanlık yaparak kaçtı. Arkadaşlarıyla buluşmak için şehir merkezine inen şahıs, kahvede okey oynarken yakalandı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - Servis minibüsünün altında ezildi
13 saat 32 dakika önce

Minik Seyfican'ın feci ölümü! Servis minibüsünün altında ezildi

İstanbul Avcılar’da feci bir olay yaşandı. 4 yaşındaki Seyfican Taze, servis minibüsünün altında kaldı. Çocuğun hayatını kaybettiği öğrenilirken kaza anı güvenlik kamerası saniye saniye yansıdı.
 - Hastanede yapılan şaka hayatını kararttı!
14 saat 1 dakika önce

Hastanede yapılan şaka hayatını kararttı! Mahkemede gergin anlar!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde 3 yıl önce yaşanan olayda hemşire Önder E.'nin çakmakla sebep olduğu iddia edilen yangın sonucu yaralanan hemşire ve hastane personelinin tedavi süreçleri devam ederken, dava ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Duruşmada yaralıların tedavi süreçleri ve sanık avukatının savunması üzerine tartışmalar yaşandı.
 - MSB'den açıklama geldi!
14 saat 22 dakika önce

Lübnan'da patlatılan çağrı cihazları ile telsizler dünyayı ayağa kaldırdı! MSB'den açıklama geldi: Türkiye için risk var mı?

Lübnan'daki çağrı cihazlarının patlaması olayı tüm dünyanın gündemine oturdu. Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye'de herhangi bir risk olup olmadığına ilişkin açıklama geldi. Ayrıca kaynaklar İran'ın 2 milyon göçmeni geri göndereceğine dair haberleri üzerine de algı oluşturmaya çalışanlara karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu.
 - Şehidin görüntüleri yürekleri sızlattı!
14 saat 45 dakika önce

Şehit Mehmet Fatih Çangır'ın görüntüleri yürekleri sızlattı!

Ordu'da trafik kontrol noktasında 'dur ihtarına uymayan motosikletli 27 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarptı. Hastaneye kaldırılan Çangın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidin ‘Çanakkale Şehitlerine' adlı şiiri okurken kaydedilen görüntüleri, izleyenleri duygulandırdı.
Gündem - Gündem
15 saat 59 dakika önce

Durakta uyuyakalan gencin 6 bin lirasını ve kolyesini çaldı! İfadesi 'pes' dedirtti!

Adana'da durakta uyuyakalan genç hem cebindeki paradan hem de boynundaki kolyesinden oldu. Hırsız kısa sürede yakalanırken verdiği ifade 'pes' dedirtti. "Yardım etmek için yanına gittim" diyen hırsızın para ve kolyeyi aldığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
16 saat 19 dakika önce

Önce motosiklet ardından otomobil çarptı! Talihsiz adam feci şekilde can verdi

Antalya’nın meydana gelen kazada yolun karşısına geçmek isteyen 52 yaşındaki Zeki Acar feci şekilde can verdi. Acar'a önce motosiklet ardından da otomobil çarptı. Korkunç kaza sonrası talihsiz adam hayatını kaybederken o anlar de kameralara saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
16 saat 30 dakika önce

Böyle evlat olmaz olsun! Babasını bıçakladı

Kırıkkale'de aile içerisinde çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Babasına sinirlenen bir genç dehşet saçtı, babasını ve akrabalarını bıçakla yaraladı. Baba hastaneye sevk edilirken ambulansta kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.
 - Uzmanlar merak edilen soruya cevap verdi
16 saat 31 dakika önce

İsrail'in saldırısı sonrası cep telefonu tedirginliği! Uzmanlar merak edilen detayı açıkladı

İsrail'in Lübnan'a düzenlediği siber saldırılar sonrası vatandaşlar cep telefonu konusunda tedirgin olmaya başladı. Uzmanlar saldırının nasıl gerçekleştiğine ilişkin bilgi verirken cep telefonuyla ilgili merak edilen soruları cevapladı. Dünya genelinde dijital savaş alanlarının oluşacağı söylenirken vatandaşları korkutan cep telefonuyla ilgili açıklamalar dikkat çekti. İşte detaylar...
 - TDK'dan flaş açıklama
16 saat 47 dakika önce

Türk alfabesi değişecek söylentilerine TDK Başkanı cevap verdi! 34 harflik listeye açıklık getirdi

Türk Devletleri Teşkilatı'nın 34 harften oluşan "Ortak Türk Alfabesi" önerisi üzerinde uzlaştı. Bu gelişme sonrası gündeme oturan "Türk alfabesi değişecek mi?" sorusunun cevabını Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Osman Mert verdi.
 - Sözde istihbarat sorumlusu öldürüldü
16 saat 55 dakika önce

Son dakika | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde istihbarat sorumlusu Halil Yiğit öldürüldü

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) nokta operasyonlarına bir yenisi daha ekledi. Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'nın sözde askeri istihbarat sorumlularından Hogir Pirosi kod adlı Halil Yiğit öldürüldü.
 - Temel kazısında çıkanlar dehşete düşürdü!
16 saat 55 dakika önce

Temel kazısında çıkanlar dehşete düşürdü! İnsan kemikleriyle dolu oda bulundu

Gaziantep'te iş makinesiyle temel kazısı yapılırken 2 metre derinlikte Roma dönemine ait mezar bulundu. 4 odadan oluşan mezar içerisinde çıkan iskelet ve kemikler dehşete düşürdü.
 - Alevlere teslim olan bina çöktü
17 saat 23 dakika önce

Son dakika | Beyoğlu'nda alevlere teslim olan bina çöktü: O anlar kamerada

Son dakika haberi: İstanbul Beyoğlu'nda bulunan 2 katlı ahşap bina alevlere teslim oldu. Yangının çıkmasından kısa bir süre sonra bina çöktü. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı
Sona Git