Tgrt Haber

Hatay Yayladağı'na 3 top mermisi düştü: yaralı var

29 Ekim 2016 19:02
Hatay Yayladağı'na 3 top mermisi düştü: yaralı var

Suriye'den atılan 3 top mermisi, Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki bir mevzinin etrafına düştü. Düşen mermilerin ardından olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi. Hatay'ın Yayladağı ilçesinde panik hakim. 1 asker hafif yaralandı.

Hatay'ın Yayladağı ilçesine top mermisi atıldı. Top mermilerinin neden olduğu patlama sesi sonrası panik yaşandı.  Alınan bilgiye göre, Esed rejimine ait noktadan atıldığı tespit edilen 3 top mermisi Pulluyazı Karakolu yakınlarındaki bir mevzinin etrafına düştü.

1 ASKER YARALI

Mevzide bulunan bir asker, etrafa yayılan taşların vücuduna isabet etmesi sonucu hafif yaralandı. Yaralı asker hastaneye kaldırılırken 3. Hudut Tabur Komutanlığına bağlı birlikler top mermisinin atıldığı bölgeye misliyle karşı atış yaptı.

HATAY'A BİR ÖNCEKİ SALDIRIDA NELER OLMUŞTU?

Bir önceki saldırıda yaşananlar: Hatay'ın Yayladağı ilçesi kırsalına Suriye'den atılan top mermisi düştü. Alınan bilgiye göre, Esad rejimine ait birlikler sabah saatlerinden itibaren muhaliflerin kontrolündeki Lazkiye ve İdlib kırsalına saldırı başlattı. Esad rejimine ait bir noktadan atıldığı belirlenen bir top mermisi Yayladağı ilçesi Belengöz mevkisine düştü. Olayda herhangi bir kayıp yaşanmazken 3. Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı birlikler, merminin atıldığı bölgeye misliyle atış yaptı.

 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...