Tgrt Haber

Hatay’da 17 yaşındaki Suriyeli genç çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Eylül 2022 14:40 - Güncelleme : 04 Eylül 2022 14:45
Hatay’da 17 yaşındaki Suriyeli genç çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü

Hatay’da daha önce aralarında tartışma yaşayan grup ile 17 yaşındaki Suriyeli Faris Muhammed Al-Ali arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Suriyeli genç hayatını kaybederken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu acılı aileye taziyelerini iletti.

Hatay’ın Antakya​ ilçesindeki Narlıca Mahallesi’nde meydana gelen olayda 17 yaşındaki Suriye​ uyruklu Faris Muhammed Al-Ali ile daha önce aralarında tartışma yaşadığı grup arasında kavga çıktı. Kavganın kısa sürede büyümesi ile birlikte saldırgan 17 yaşındaki Suriyeli Faris Muhammed Al-Ali’yi bıçakladı.

SALDIRGANLAR KISA SÜREDE YAKALANDI

Yaralanan genç ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan gencin ölüm haberi ailesine verildi.  Valilik tarafından yapılan açıklamada saldırganların kısa sürede yakalanarak adli makamlara teslim edildiği ifade edildi.

BAKAN SOYLU’DAN TAZİYE TELEFONU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu acılı aile ile telefonda görüştü ve gencin annesi ile kardeşlerine başsağlığı diledi.

Hatay’da 17 yaşındaki Suriyeli genç çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...