Tgrt Haber

Son dakika! Hatay'da 206 saat sonra umudun sesi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2023 18:00 - Güncelleme : 14 Şubat 2023 22:42
Son dakika! Hatay'da 206 saat sonra umudun sesi

Son dakika haberi. Kahramanmaraş depreminden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da Vietnamlı arama-kurtarma ekipleri, bir enkazdan 206 saat sonra ses aldı. Türkiye enkazdan kurtarılacak kişi veya kişilere kilitlendi..

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde günler ve saatler geçtik acı bilanço ağırlaşıyor... Türkiye​'yi hüzne boğan felakette enkaza dönen binalarda arama-kutarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  Depremin üstünden günler geçmesine rağmen umutlar halen tükenmiş değil...  Zamana karşı yarışın sürdüğü kentlerde birçok kişi enkaz​ altından kurtarılıyor...

ENKAZDAN 206 SAAT SONRA SES DUYULDU

Kahramanmaraş depreminden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay​'da Vietnamlı arama-kurtarma ekipleri, bir enkazdan 206 saat sonra ses aldı. Türkiye enkazdan kurtarılacak kişi veya kişilere kilitlendi..

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

DEPREM​ BÖLGESİNDEN CANLI YAYIN

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...