Tgrt Haber

Hatay’da bir annenin yardım çığlığı: Enkazdan kurtulduk ama donmak üzereyiz

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2023 07:44 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 07:54

Son dakika haberi: Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7’lik deprem Hatay’da da ağır hasara yol açtı. Enkaz altından kurtarılan bir anne yardım çağrısında bulundu. Araç içerisinde oldukça zor durumda olduğunu belirten anne yetkililere seslendi.

Türkiye kahreden deprem​ ile hüzne boğuldu. Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen sarsıntı birçok ilde binaları yerle bir etti. Depremin en çok etkilediği bölgelerden biri de Hatay​. Enkaz​ altında kalan vatandaşlar soğuk hava altında kurtarılmayı bekliyor. Bölgeden gelen görüntüler depremin şiddetini ve yıkılan binaları bir kez daha gözler önüne serdi.

ENKAZDAN KURTULDU, YARDIM​ ÇAĞRISI YAPTI

Genç bir anne TGRT Haber’e gönderdiği video ile yardım çağrısında bulundu. Enkaz altından kendi imkanları ile kurtulduğunu söyleyen anne aracın altında donmak üzere olduğunu söyledi. Yaşadığı dehşeti sosyal medya hesabından da paylaşan genç kadın bölgeye ekip istedi. 

KAHRAMANMARAŞ​ DEPREMİNDE SON DURUM

Hatay’da bir annenin yardım çığlığı: Enkazdan kurtulduk ama donmak üzereyiz

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...