Tgrt Haber

Hatay’da deprem sonrası evi yıkılan adam mağaraya yerleşti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Mart 2023 10:30 - Güncelleme : 02 Mart 2023 12:16
Hatay’da deprem sonrası evi yıkılan adam mağaraya yerleşti

Hatay’da deprem felaketi sonrası evi yıkılan 44 yaşındaki Suriye uyruklu Yusuf, sağlam olduğuna inandığı mağaraya yerleşti. Hayatına buradan devam eden Yusuf yaşadıklarını atlamadığını ve korku yaşadığını söyledi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ili etkiledi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem​ bölgesinde artçı sarsıntılar zaman zaman yaşanıyor. Yetkililerin ağır hasarlı binalara girilmemesi konusunda uyarıda bulunduğu bölgede yaşanan korku hala devam ediyor.

DEPREM KORKUSU SONRASI MAĞARAYA YERLEŞTİ

Deprem felaketine Hatay’da yaşadığı evde yakalanan 44 yaşındaki Yusuf​ da onlardan biri. Deprem ile birlikte evini kaybeden Suriye uyruklu Yusuf tekrardan deprem olma ihtimalinden korktuğu için sağlam olduğuna inandığı dağ yamaçlarında oluşan küçük çaplı mağaralardan birine yerleşti.

Tekrardan deprem olmasından korkan Yusuf, sağlam olduğu için bu kayalıkların altındaki mağaralara yerleştiğini ve burasının sağlam olduğu için hiç korkmadığını dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...