Tgrt Haber

Hatay'da zincirleme facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 May 2023 19:33 - Güncelleme : 21 May 2023 21:55
Hatay'da zincirleme facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hatay'da akşam saatlerine doğru feci bir trafik kazası meydana geldi. Zincirleme kaza sonrası ortalık adeta savaş alanına dönerken, çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

Hatay​'da trafik kazası​ faciaya yol açtı. Birden fazla aracın birbirine girdiği kaza ölüm ve yaralanmaya yol açtı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; kaza Erzin-Dötryol E5 karayolunda meydana geldi. Zincirleme kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve jandarma sevk edildi.

2 ÖLÜ, 4 YARALI VAR

Olay yerinde yapılan ilk kontrollere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı tespit edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, olay yerine gelen güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada Zeynep Yağmur Okur (18) ve Mustafa Eker'in (30) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan 4 kişi ise Osmaniye ve Dörtyol devlet hastanelerine kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...