Tgrt Haber

Hatay’da köpeğe istismarda bulunan sapık yakalandı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 May 2023 06:39 - Güncelleme : 27 May 2023 06:44
Hatay’da köpeğe istismarda bulunan sapık yakalandı!

Hatay’da gündüz saatlerinde sokaktaki bir köpeğe istismarda bulunan sapık polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sosyal medyada gündem olan görüntüler büyük tepki çekti.

Sosyal medyayı ayağı kaldıran görüntüler Hatay’da çekildi. Gündüz saatlerinde bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde sapık şahıs köpeğe cinsel istismarda bulundu. İskenderun’da çekilen görüntüler kısa süre sosyal medyada yayıldı ve sapık şahsın yakalanması için çağrıda bulunuldu.

SAPIK GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine harekete geçen ekipler görüntülerde kişinin kimliğini tespit etti. İskenderunNumune Mahallesi’ndeki görüntüler üzerine sapığın Y.G. isimli şahıs olduğu belirlenirken yapılan araştırmanın ardından gözaltına alındı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İskenderun ilçesi Numune Mahallesi'nde sokak hayvanına cinsel istismarda bulunan Y.G. 26.05.2023 tarihinde Gültepe Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alınmıştır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...