Tgrt Haber

Hatay'da PKK'ya darbe: Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
21 Ekim 2022 15:51 - Güncelleme : 21 Ekim 2022 15:58
Fotoğraf (İHA)

Mehmetçik yurt içinde ve yurt dışında teröristlere karşı yürüttüğü operasyonlarda çok sayıda mağara tespit edip mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçiriyor. Hatay’da PKK'ya ait 4 depoda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Fotoğraf (İHA)

Hatay’da PKK​'ya ait 4 depoda çok sayıda mühimmat​ ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Hatay​ İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Jandarma Komando, Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucusu Timlerinin katılımıyla icra edilen ‘Şehit Jandarma Er Ahmet Çerçi Operasyonu' çerçevesinde Arsuz​ ilçesi Kurtbağı Mahallesi kırsalında yapılan arazi aramasında teröristlere ait 4 depo tespit edildi.

AK-47 VE EYP'LER...

Depolarda 2 adet AK-47 Kalaşnikov piyade tüfeği, 1 adet M16 piyade tüfeği, 1 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 4 adet savunma tipi el bombası, 18 adet piyade tüfeği şarjörü, 660 çeşitli çapta ve ebatta fişek, 1 adet EYP, 4 adet EYP komuta kumandası, 2 adet EYP komuta sistemi, 8 adet elektrikli fünye, 2 kilogram dinamit lokumu, 1 adet ateşleme anahtarı, 202 kilogram amonyum nitrat gübre, 1 adet elektronik devre kartı, 1 adet büyük telsiz, 1 adet gece görüş dürbünü, 1 adet gündüz görüş dürbünü ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...