Tgrt Haber

Hatay'daki depremler Alanya’yı da sokağa döktü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Şubat 2023 21:28 - Güncelleme : 20 Şubat 2023 21:34
Hatay'daki depremler Alanya’yı da sokağa döktü

Merkez üssü Hatay olan 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki iki deprem, Antalya’nın Alanya ilçesinde de hissedildi. Deprem bölgelerinden İlçeye giden depremzedeler ve yöre halkı sokağa döküldü.

Merkez üssü Hatay’ın Defne​ ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde depremin ardından yaklaşık 3 dakika sonra Samandağ​ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem​ daha meydana geldi. 3 dakika arayla meydana gelen depremler, Antalya’nın Alanya ilçesinde de hissedildi.

KORKU VE PANİKLE KENDİLERİNİ SOKAĞA ATTILAR

Deprem bölgesinden ilçeye gelen vatandaşlar, büyük bir korku ve panikle kendilerini sokağa attı. Depremzede bir kadın ise panikle balkondan atladığını söyledi. Otellerde kalan depremzedeler de kendilerini dışarı atarken, büyük bir korku yaşadıklarını belirttiler.

Hatay'daki depremler Alanya’yı da sokağa döktü

Bazı vatandaşların ise evcil hayvanları ile dışarda olduğu gözlemlendi. İlçe merkezinde birçok vatandaşın sokaklara çıktığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...